Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 11:49

Διαγωνισμός Φωτογραφίας S.P.A.R.K.

Written by
2777
Διαγωνισμός Φωτογραφίας S.P.A.R.K.

Το φωτογραφικό Project της Ulysses S.P.A.R.K. - Μέρος 1ο (Street Photography on Artistic Racing Kerb), με κύρια θεματική τη φωτογραφία στο δρόμο ή σε εξωτερικό χώρο στην πόλη ή στην εξοχή, συναντά το Προτεκτοράτο της Φθοράς και ενώνουν δύο διαγωνισμούς σε έναν περνώντας έτσι στο μέρος 2ο! 
Τα αντικείμενα- στοχοι  της εκάστοτε φωτογραφίας θα πρέπει να είναι συνθήματα στους τοίχους ή graffiti εμπεριέχοντας κάτι το καλλιτεχνικό ή έξυπνο σλόγκαν.
Συμμετέχουν όλες οι φωτογραφίες του 1ου μέρους . Η συμμετοχή δεν απαιτεί εγγραφή και στα δύο μέρη. 
Δεκτές οι συμμετοχές απο μία έως τρεις φωτογραφίες έκαστη. Γίνονται δεκτές φωτογραφίες σε ηλεκτρονική μορφή. 
Επιτρέπεται η τροποποίηση των φωτογραφιών με διάφορα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας (πχ Photoshop) αρκεί να μην υπάρχουν προσθήκες που δεν εμφανίζονται στην αρχική εικόνα. 
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα συμπεριληφθούν σε έκθεση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προβλέπει τη συναίνεση του συμμετέχοντα στη χρήση των έργων του σε εκθέσεις και δημοσίευσεις τους στις ιστοσελίδες των οργανωτών.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
(για την έγκυρη συμμετοχή απαιτείται: Όνομα, επώνυμο, ηλικία, τίτλος φωτογραφίας, ημερομηνία και τόπος που δημιουργήθηκε, περιοχή κατοικίας, κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, και τυχον σχολιασμό του δημιουργού και αποστολη και στα 2  e-mail.)

Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και στις 23/4/2017. (ενδεχεται να δοθει παραταση)

Σχετικο link : https://www.facebook.com/pg/Ulysses.Artistic.Merits/photos/?tab=album&album_id=1690843577827589

Read 2777 times

Latest from apostaktirio team