Print this page
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 15:54

Δωρεάν μάθημα φωτογραφίας

Written by
808
Δωρεάν μάθημα φωτογραφίας

Δωρεάν μάθημα φωτογραφίας

Με τον Ανδρέα Κατσικούδη στο Cinemarian 

Κυριακή 30  Σεπτεμβρίου 2018  στις 6 - 9 μ.μ.

Μια τρίωρη εισαγωγική παρουσίαση για τη φωτογραφία

Θα μιλήσουμε με παραδείγματα για τα είδη φωτογραφίας, για τον εξοπλισμό, για το φως, το κάδρο και τη σύνθεση.  Με απλά λόγια θα δείξουμε πρακτικές και τεχνικές.

Θα δούμε τρόπους για την προσωπική μας διαρκή φωτογραφική εξέλιξη. Πώς αναπτύσσουμε την αισθητική μας; Πού θα βρούμε καλή φωτογραφία και σωστές επιρροές;

Θα δούμε επίσης επιλεγμένη φωτογραφική δουλειά του Ανδρέα Κατσικούδη για να συζητήσουμε πάνω σε συγκεκριμένα παραδείγματα για τις ιδιαιτερότητες κι απαιτήσεις αγαπημένων μας φωτογραφικών ειδών: π.χ. πορτρέτο, γυμνό, φωτογραφία δρόμου, ταξιδιωτική κ.ά.

Θα γίνει σύντομη αναφορά πάνω στα κοινωνικά δίκτυα και την σωστή χρήση τους.

Θα συζητήσουμε τέλος τι κάνει μια φωτογραφία καλή και φυσικά και τις ερωτήσεις του κοινού. 

Ο Ανδρέας Κατσικούδης έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δασκάλων, έχει σπουδάσει φωτογραφία και έχει παρακολουθήσει μαθήματα κινηματογράφου, ιστορίας τέχνης και δημιουργικότητας. Διδάσκει φωτογραφία από το 2005 και κινηματογράφο από το 2009.  Έχει οργανώσει κι επιμεληθεί πλήθος από εκθέσεις φωτογραφίας και καλλιτεχνικά φεστιβάλ με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα. Είναι συντάκτης στο περιοδικό Photonet και ιδρυτής της Φωτογραφικής Ομάδας ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26.  Έχει μόνιμη συνεργασία με το Cinemarian όπου κι επιμελείται το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα (εκθέσεις, σεμινάρια, παρουσιάσεις κλπ).

www.andreaskatsikoudis.com

Read 808 times

Latest from apostaktirio team