Τετάρτη, 29 Μαϊος 2019 10:03

Καλλιτεχνικό Anima Summer Camp Μανδραγόρας 32Β Χώρος Τέχνης

Written by
736
Καλλιτεχνικό Anima Summer Camp Μανδραγόρας 32Β Χώρος Τέχνης

Καλλιτεχνικό Anima Summer Camp Μανδραγόρας 32Β Χώρος Τέχνης 

Μετά το καλλιτεχνικό Camp Καλοκαίρι 2018, ο Χώρος Τέχνης ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ 32Β οργανώνει για το φετινό καλοκαίρι το Anima Camp 2019 για παιδιά από 5 ως 12 ετών, εστιάζοντας στα Εικαστικά, στο Stop Motion Animation και το Κινούμενο Σχέδιο! 

Το Καλλιτεχνικό Anima Camp 2019 χωρίζεται σε 5 θεματικές εβδομάδες. Τα παιδιά κάθε εβδομάδα θα έρχονται σε επαφή με το θέμα τους μέσω προβολών και διηγήσεων. Θα δώσουν μορφή στη φαντασία τους χρησιμοποιώντας  ποικιλία υλικών και τεχνικών στο εικαστικό εργαστήριο. Θα φτιάξουν ομαδικά και προσωπικά έργα εξερευνώντας ταυτόχρονα τη σχέση της εικόνας με τον λόγο και τον ήχο. Συνδυάζοντας τα όλα στη διαδικασία  δημιουργίας μιας μικρού μήκους ταινίας stop motion animation, θα γνωρίσουν τις βασικές λειτουργίες του σεναρίου, των ρόλων, των διαλόγων, των σκηνικών, των ήχων και της κατασκευής χαρακτήρων-κουκλών. Θα ανακαλύψουν μέσα από τις τεχνικές του κινούμενου σχεδίου και του stop motion πως μπορούν οι κατασκευές και οι ζωγραφική τους να ζωντανεύει δίνοντάς τους ζωή μέσω της κίνησης και της δικής τους φωνής! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θα μας βρείτε: Μεγίστης Λαύρας 32Β
211115478
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 736 times

Latest from apostaktirio team