Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 09:25

3ο Cip Festival - Πρόσκληση Συμμετοχής Καλλιτεχνών

Written by
708
3ο Cip Festival - Πρόσκληση Συμμετοχής Καλλιτεχνών

Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου ChaniaInternationalPhotoFestivalμε μεγάλη επιτυχία, η Blank Wall Gallery, με συνδιοργανωτή το Δήμο Χανίων, ανακοινώνει το 3ο ChaniaInternationalPhotoFestival, το οποίο θα φιλοξενήσει  έργα φωτογράφων από περισσότερες από 100 χώρες από όλο τον κόσμο.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 12 Αυγούστου έως 19 Αυγούστου, στην πιο υψηλή τουριστική περίοδο του καλοκαιριού, στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Ένα κτίριο του 1590 που έχει αναπαλαιωθεί πλήρως και φιλοξενεί κάθε χρόνο τις σημαντικότερες πολιτιστικές δραστηριότητες της πόλης. Ο Δήμος Χανίων έχει παραχωρήσει όλους τους χώρους του ΚΑΜ για τις ανάγκες του Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις

Το Chania International Photo Festival καλεί φωτογράφους από όλο τον κόσμο να υποβάλλουν τα έργα τους, μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019. Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν θα επιλεγούν από Διεθνή κριτική επιτροπή.

Οι φωτογράφοι που θέλουν να υποβάλλουν τη δουλειά τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 16 κατηγορίες. Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις, καθώς και ο τρόπος υποβολλής είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.cipfestival.com 

Με εκτίμηση,

Μάρκος Δολόπικος

Καλλιτεχνικός Διευθυντής CipFestival 

www.cipfestival.com               

www.blankwallgallery.com                

www.keppedih-cam.gr 

Επικοινωνία:

694.7725.521

211.4052.138 (16:30 – 21:30 καθημερινές)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 708 times

Latest from Super User