Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 09:20

Πρόσκληση συμμετοχής καλλιτεχνών στο 4ο Cip Festival

Written by
453
Πρόσκληση συμμετοχής καλλιτεχνών στο 4ο Cip Festival

Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery και το Δήμο Χανίων διοργανώνει φέτος το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2021 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ).
Μετά από τρείς επιτυχημένες διοργανώσεις, το 4ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο.
Το 2020 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά παγκοσμίως λόγω της πανδημίας. Παρόλα αυτά το Cip Festival ήταν από τα λίγα φεστιβάλ που κατόρθωσε να πραγματοποιηθεί έχοντας πολύ μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών από τις προηγούμενες χρονιές.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη της πλατφόρμας GuruShots και του LensCulture. Αυτό είναι πολύ θετικό για το Cip Festival, δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες.
Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου.
Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, επισκευθείτε την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.

www.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com
www.keppedih-cam.gr

Επικοινωνία:
694.7725.521
211.4052.138 (16:30 – 21:30 καθημερινές)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 453 times

Latest from Super User