Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021 07:07

Διπλή Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας GuruShots στη Blank Wall Gallery

Written by
489
Διπλή Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας GuruShots στη Blank Wall Gallery

Διπλή Έκθεση Φωτογραφίας GuruShots

"Best of Black & White & Powerful Composition"

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 18 Ιουνίου, 19:00

Διάρκεια έκθεσης: Από 18 Ιουνίου έως 20 Ιουνίου 2021

Η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots με τους χιλιάδες χρήστες ανά την υφήλιο, θα φιλοξενηθεί για μία ακόμα φορά από τη Blank Wall Gallery στην Αθήνα, με δύο εκθέσεις και αυτή τη φορά.

Η πρώτη έκθεση έχει τίτλο "Best of Black & White" και είναι μία συλλογή από ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε διαφορετικές θεματικές. Στη δεύτερη έκθεση, οι φωτογράφοι παρουσιάζουν φωτογραφίες σε μία έκθεση με τίτλο "Powerful Composition". Και στις δύο εκθέσεις υπάρχει ένα πλήθος φωτογραφιών από φωτογράφους από όλο τον κόσμο σε τυπωμένη αλλά και ψηφιακή μορφή. Oι δύο αυτές εκθέσεις στέκονται η μία δίπλα στην άλλη και αλληλοσυμπληρώνονται, προσφέροντας στους θεατές ένα τόσο μεγάλο αριθμό φωτογραφιών συγκεντρωμένων σε ένα μέρος.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για όλους και θα ήταν χαρά μας να σας δούμε την ημέρα των εγκαινίων ή οποιαδήποτε από τις 3 ημέρες που θα φιλοξενείται στη γκαλερί μας. Επίσης οι επισκέπτες της γκαλερί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και ένα από τα μέλη της ομάδας αυτή τη φορά και να διατυπώσουν τυχόν ερωτήσεις που έχουν.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια όλων, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική στο χώρο και θα ελέγχεται η ροή των επισκεπτών στην αίθουσα.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

blankwallgallery.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

[p]+30.211.4052.138 

[m]+30.694.3868.124

Φωτογραφία: The Lighthouse of Disappointment - Jason S. Corder - United States

Read 489 times

Latest from apostaktirio team