Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 18:01

ΟΜΑΔΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ CINEMARIAN: ''Πορτοκαλί Κλείστρο'', Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Written by
430
ΟΜΑΔΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ CINEMARIAN:  ''Πορτοκαλί Κλείστρο'',  Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΜΑΔΙΚΗ EΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ CINEMARIAN

Πορτοκαλί Κλείστρο

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

6:30 – 10:30 μ.μ.

Με λίγα μαθήματα δια ζώσης και πάρα πολλά διαδικτυακά καταφέραμε να συνεχίσουμε την επαφή με την αγαπημένη μας τέχνη. Μεγάλη η ανακούφιση και η χαρά όταν μπορέσαμε να ξαναβγούμε παρέα για φωτοβόλτες, να συζητήσουμε από κοντά και να γνωριστούμε καλύτερα. Υπήρξαν φίλες και φίλοι που τους ξέραμε μόνο μέσω του Zoom και ύστερα ψάχναμε το πρόσωπό τους πίσω από μια μάσκα…

Η φωτογραφία όμως είναι έκφραση και δημιουργία και μας βοήθησε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παντού μπορείς να φωτογραφίσεις και κάθε δυσκολία μπορεί να γίνει μια πρόκληση για δημιουργία!

25 φωτογράφοι, μαθητές  των τμημάτων φωτογραφίας αρχάριων και προχωρημένων του  Ανδρέα Κατσικούδη  παρουσιάζουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους και σας προσκαλούν να τους γνωρίσετε.

Μελαγχολικά αστικά τοπία, ελληνική φύση λουσμένη στο φως, κλειστοφοβικά noir σκηνικά, σκηνοθετημένη φωτογραφία μέσα στα δωμάτιά μας, φωτογραφία δρόμου, έγχρωμες εικόνες σε αντιπαραβολή με ασπρόμαυρες, απλή καταγραφή της ομορφιάς κι από την άλλη στημένα θέματα με κρυμμένα νοήματα... Δηλαδή, η έκθεσή μας δεν έχει θέμα. Το θέμα της είναι το πάθος μας για φωτογραφία!

Το Πορτοκαλί Κλείστρο και το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 στηρίζουν την Αυτοδιαχειριζόμενη Κοινωνική Κουζίνα Μοναστηράκι. Καλούμε τους επισκέπτες της έκθεσης που μπορούν και θέλουν να φέρουν για την ενίσχυσή της: κοφτό μακαρονάκι, κριθαράκι, πελτέ ντομάτα (μεγάλη συσκευασία) και ελαιόλαδο.

www.facebook.com/MonastirakiSocialKitchen

Εκθέτουν οι φωτογράφοι:

Λιλή Γαλιατσάτου, Ρένα Κουφογιαννάκη, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Άννα Τομαρά, Βίκυ Ολυμπίου, Κώστας Σταμπάνης, Λία Δεματά, Λουλούδα Γκιούρδα, Ματένια Σακάρη, Νικολέττα Μερκουριάδου, Όλγα Κονιδάρη, Πετρούλα Μπεκάκου, Μαρία Τσαλαβούτα, Κουνάκα Κατερίνα, Μάκης Ντόβολος, Χ. Κ., Έλενα Μάμουνα, Βασίλης Δραγουμάνος, Κέλλυ Μαρούδη, Κατερίνα Μαργαρίτη, Έλενα Σκρίπκα, Έλενα Κόντε, Κώστας Μέντζελος, Αλίκη Μητροπούλου.

Πληροφορίες

             Διάρκεια: Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, 18:30 – 22:30

             Χώρος: Cinemarian -  Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος (πλησίον μετρό ΦΙΞ, χάρτης)

             Είσοδος: Ελεύθερη

             Διοργάνωση: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΛΕΙΣΤΡΟ,  Διάφραγμα 26, Cinemarian

             Συντονισμός έκθεσης: Κώστας Σταμπάνης

             Φωτογραφία αφίσας: Άννα Τομαρά

             Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης  

Για επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                          

Χορηγοί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet, Fmag, Photologio, Book Sitting, Polis Magazino, Athens Art, Think Drops 

Υπενθύμιση: Δεν ξεχνάμε να αναφέρουμε τα ονόματα των φωτογράφων κάτω από κάθε φωτογραφία τους. Σε ένα σοβαρό μέσο δεν μπορεί ποτέ να υπάρχει άρθρο ή φωτογραφία χωρίς υπογραφή!

 

 

 

Read 430 times

Latest from apostaktirio team