Print this page
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 21:21

Εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt. Με επιτυχία τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της έκθεσης Greek Artists' Trips”

Written by
1398
Εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt. Με επιτυχία τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της έκθεσης Greek Artists' Trips”

Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt 

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της Aqua Gallery του ομίλου Aqua Vista Hotels στο ξενοδοχείο Art Hotel στον Πύργο Σαντορίνης.

Η εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt παρουσίασε την ομαδική έκθεση “Greek Artists' Trips” σε συνεργασία με τον χώρο Τέχνης «Ηώς» και την ιστορικό τέχνης Μαρίνα Κανακάκη.

Το φιλότεχνο κοινό της Σαντορίνης επισκέφτηκε τον καινούριο χώρο που επιμελήθηκε η Art Manager της Aqua Vista Hotels, γλύπτρια Κέλλυ Αθανασιάδου και εντυπωσιάστηκε από τα έργα τέχνης που παρουσιάστηκαν στο νησί. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος τόσο για την Aqua Gallery που δημιουργήθηκε στο ευρύχωρο lobby του ξενοδοχείου, όσο και για το επίπεδο των εικαστικών που συμμετείχαν στην έκθεση.

(www.aquavistahotels.com // www.arthotelsantorini.com )

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 4 Ιουλίου και το κοινό μπορεί να την επισκέπτεται με ελεύθερη είσοδο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο- 7 ημέρες την εβδομάδα καθώς η Aqua Gallery δεν κλείνει ποτέ!

Έργα τους παρουσιάζουν οι εικαστικοί :

Μαρία Αλεξάνδρου, Αλέξανδρος Αλιέας, Γιώτα Ανδριάκαινα, Χρήστος Αρτέμης, Κατερίνα Βέλλιου, Στέλιος Γαβαλάς, Σάββας Γεωργιάδης, Μάνια Ευσταθίου, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιώργος Καζάζης, Δήμος Κηπουρός, Μανώλης Μεραμπελιώτης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Θανάσης Μπάθας, Θανάσης Μπερούτσος, Παναγιώτης Σιάγκρης, Αλέξανδρος Σπαθούλας, Κωνσταντίνος Τόλης, Τζένη Φαλιαρίδου, Χρήστος Χαρίσης.

Στα εγκαίνια παρέστησαν πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες οι οποίοι ταξίδεψαν δωρεάν και φιλοξενήθηκαν στις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου Art Hotel στο πλαίσιο των παροχών που εξασφαλίζει το #Rest@rt για τους εικαστικούς που περιλαμβάνονται στις δράσεις του.

Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Kelly, το #Rest@rt εξελίσσεται σε ένα από τα σημαντικά εικαστικά δρώμενα που αναδεικνύουν το σύγχρονο καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας.

Έπονται δράσεις της εικαστικής πλατφόρμας που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού στις βίλες του πολυτελούς καταλύματος North Luxury Villas στον Πύργο Σαντορίνης (www.santorininorthvillas.com), στο ξενοδοχείο Lindos Blu Luxury Hotels and Suites” στη Ρόδο (www.lindosblu.gr) και φυσικά στην Αθήνα στο “The Loft”.

Η εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και οι εκθέσεις που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της έχουν σκοπό την ανάδειξη της Ελληνικής Σύγχρονης Τέχνης και τη δημιουργία μιας υψηλού επιπέδου πολιτιστικής παροχής στους διεθνείς επισκέπτες των χώρων με τους οποίους η πλατφόρμα συνεργάζεται.

Inquiries: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Photos by Vania Stefou

Communication Manager: Δημήτρης Λαζάρου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

www.facebook.com/restartcontemporary/?ref=page_internal

 

η ομαδική φωτό είναι απο δεξιά προς τα αριστερά:

Κωνσταντίνος Κυριακάκης της ΗΩΣ gallery
Kωνσταντίνος Τόλης. εικαστικός
Χρήστος Χαρίσης, εικαστικός
Αλέξανδρος Αλιέας, εικαστικός
Κωνσταντινος Μίχαλος, εικαστικός
Στέλιος Γαβαλάς, εικαστικός

Μπροστά σειρά απο δεξιά

Μαρίνα Κανακάκη, Ιστορικός Τέχνης
Παναγιώτης Σιάγκρης, εικαστικός
Κέλλυ Αθανασιάδου, εικαστικός- Aqua Vista Art Manager

 

 

Read 1398 times

Latest from apostaktirio team