Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 17:21

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ….συνεχίζει!!

Written by
765
Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ….συνεχίζει!!

Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ….συνεχίζει!!

Η Πελαγία, η καθαρίστρια που τόσο αγάπησε ο κόσμος, μετά την βόλτα της στην Θεσσαλονίκη – όπου και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές - ,συνεχίζει στο θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ, κάθε Τετάρτη στις 21:15 και Κυριακή στις 19:30, έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου.

Η κωμωδία του Αντώνη Τσιπιανίτη, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και έκανε πολλές βραδιές τους θεατές να χειροκροτούν όρθιοι στο φινάλε της παράστασης, θα συνεχίσει να ΄΄ καθαρίζει ΄΄ τις καρδιές μας και να προσφέρει γέλιο, συγκίνηση και αισιοδοξία.

Στο ρόλο της Πελαγίας η Μαρίνα Γεωργοπούλου σκηνοθετημένη απ τον Αλέξανδρο Λιακόπουλο!

Η κοινωνική διαστρωμάτωση μιας επιχείρησης, τι σχέση μπορεί να έχει με ανολοκλήρωτους έρωτες; Μια καθαρίστρια «επιτρέπεται» να ονειρεύεται; Ποια ανάγκη μπορεί να οδηγήσει δυο φίλες να ξοδεύονται για μια μεταμόρφωση που δεν εκπληρώνει κάποιο όνειρο;

Στο σαλόνι του σπιτιού της η Πελαγία, καθαρίστρια στο επάγγελμα, μας εκμυστηρεύεται τη ζωή της, τις σκέψεις της, τις αγωνίες της.

Ένας μονόλογος για τον αγώνα μιας γυναίκας να αποκτήσει, όσα της αρνήθηκε η ζωή και να περάσει από τα “όχι” στο μεγάλο ” ναι”! Μέσα από κωμικές καταστάσεις αλλά και πολλή συγκίνηση, η Πελαγία μας θυμίζει, ότι εμείς αποφασίζουμε να ευτυχίσουμε και να βιώσουμε μια ζωή γεμάτη χαρά, δώρα, αγάπη και αγαθά! 

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Ερμηνεία Μαρίνα Γεωργοπούλου

Βοηθός Σκηνοθέτη : Χριστόφορος Μπουρνιάς

Ημέρες και ώρες παραστάσεων : Τετάρτη στις 21 : 15, Κυριακή στις 19 : 30

Τιμές εισιτηρίων : 12 ευρώ, 10 ευρώ ( φοιτητικό, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. )

Παραστάσεις έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

 

 

 

 

Read 765 times

Latest from apostaktirio team