Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 19:36

Εκδόσεις Άπαρσις: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Αστυνομικού Διηγήματος - Noiroads Stories

Written by
1323
Εκδόσεις Άπαρσις: Αποτελέσματα 2ου Διαγωνισμού Αστυνομικού Διηγήματος - Noiroads Stories

Εκδόσεις Άπαρσις: Εκδήλωση Βράβευσης 2ου Διαγωνισμού Αστυνομικού Διηγήματος -Noiroads Stories

 

Με κατάμεστη την αίθουσα του ΡΟΜΑΝΤΣΟ πραγματοποιήθηκε η βραδιά βράβευσης -Noiroads Stories 2- των διακριθέντων συγγραφέων του 2ου διαγωνισμού των εκδόσεων Άπαρσις, με την θεμελιώδη συμμετοχή της ΕΛΣΑΛ (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας) η επιτροπή της οποίας και αξιολόγησε τα συμμετέχοντα διηγήματα.

Στο χώρο παρουσιάστηκε και το συλλογικό βιβλίο των εκδόσεων «Noiroads Stories2- 20 νέες ιστορίες μυστηρίου», που περιλαμβάνει τα 20 διακριθέντα διηγήματα και κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα βιβλιοπωλεία στην Ελλάδα.        

 

Η βραδιά ξεκίνησε με trailernoir ταινιών που επεξεργάστηκε ο συγγραφέας των εκδόσεων Νικόλας Κατούντας, δημιουργώντας από την αρχή περιβάλλον μυστηρίου.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΑΛ κ. Γκάκας Σέργιος απευθύνοντας ένα χαιρετισμό ευχαρίστησε τις εκδόσεις για όλη τη συνεργασία και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες που υπηρετούν το είδος της αστυνομικής λογοτεχνίας και έκλεισε με τη διάθεση τέτοιες συνεργασίες και προσπάθειες να συνεχιστούν και στο μέλλον.

    

Ο Γιώργος Ευσταθίου, υπεύθυνος των εκδόσεων Άπαρσις μίλησε για τη προσπάθεια του εκδοτικού να οργανώσει τον 2ο αυτό διαγωνισμό, ευχαριστώντας την ΕΛΣΑΛ, όλους τους συγγραφείς και όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσε τη θέληση του εκδοτικού να στηρίξει το είδος αυτό και τους συγγραφείς στις προσπάθειές τους.

Η βραδιά, που οργάνωσε και συντόνισε η εκπαιδευτικός και ποιήτρια των εκδόσεων Κατερίνα Θανοπούλου, συνεχίστηκε με τις ομιλίες των δύο μελών της επιτροπής αξιολόγησης της ΕΛΣΑΛ και σημαντικών συγγραφέων του είδους Φίλιππο Φιλίππου και Αντώνη Γκόλτσο και τη βράβευση των διακριθέντων συγγραφέων.

 

1o βραβείο: Μαίρη Μαργαρίτη, Μαρία Νιτσοτόλη

2o βραβείο: Ξενοφών Φύτρος, Πολυτίμη Λινάρδου, Χριστίνα Σπηλιοπούλου

Τιμητικές διακρίσεις: Γεωργία Αγγελοπούλου, Ελένη Βούλγαρη, Παναγιώτα Δημοπούλου, Ευτυχία Κοσμαδοπούλου, Γιώργος Μπαλαούρας, Ελευθέριος Μπούρος, Κωνσταντίνα Χαρβάτη, Μανόλης Κατεινάς, Ισίδωρος Μαυρογεώργης, Ευαγελία Παπανίκου, Ηρώ Σκάρου, Κώστας Στοφόρος, Ανδρέας Αντωνάτος, Χρύσα Βασιλείου, Λένα Κικίδου.

                               

Στο χώρο εκτίθονταν και οι αφίσες που δημιούργησε ο Κώστας Παπανέστης και οι: Μάνος Αγγελάκης , Αλέξης Αλιφραγκής, Δανάη Νταλίπη, Παναγιώτης Παγώνης,  Σπύρος Σουρλαντζής , Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Βασίλης Μέξης,  Ελένη Σημαντηράκη, Κωνσταντίνα Μπενάκη, Κωνσταντίνος Σωχωρίτης, Μάγδα Καλαρύτη, Ειρήνη Χριστοπούλου, Χάρης Μπεκράκης, Κωνσταντίνα Στόμη,Βαγγέλης Προύντζος.

 

Η βραδιά έκλεισε με livejazz μουσική από τους Δημήτρη Αραπαντελή-πιάνο, Γιώργο Μαραγκό- σαξόφωνο.

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ, Δεύτερο Πρόγραμμα, Κόσμος, ΕΡΑ σπορ, η Φωνή της Ελλάδας.

 

Εκδόσεις Άπαρσις, Μυκηνών 9, Κεραμεικός, 215-5155600

www.aparsis.gr/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.facebook.com/aparsis.publishing

 

Read 1323 times

Latest from apostaktirio team