Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 17:49

Αποτελέσματα 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ

Written by
3142

Τα επίσημα αποτελέσματα του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ που διοργάνωσαν από κοινού το viotia.blogspot.com, το περιοδικό ΒΟΙΩΤΙΑ και το βιβλιοπωλείο/εκδόσεις Σύγχρονη Εκφραση.


Σύμφωνα με την Επίσημη Προκήρυξη του 3ου Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμονται 3 βραβεία και 3 έπαινοι -φέτος υπάρχουν και ισοβαθμίες.

Τα Βραβεία:

Το 1ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στη Μαρία Σφήκα με το ψευδώνυμο Νίκη Παιωνίου για το ποίημα "Στο Ανθοπωλείο" με συνολική βαθμολογία 66 βαθμών .

Το 2ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στον Δημήτριο Γκόγκα συμμετοχή με το ψευδώνυμο Δημήτριος Βενέτης για το ποίημα "Στο μισό του δρόμου το τέλος αργεί ακόμη" με συνολική βαθμολογία 64 βαθμών .


Το 3ο Βραβείο του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στον Δημήτρη Τούλιο με το ψευδώνυμο Μήτσος Ταυ για το ποίημα "Θα ξαναρθεί-Για ψωμί" με συνολική βαθμολογία 63 βαθμών.

Οι Επαινοι:

Ο Α' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται λόγω ισοβαθμίας στις συμμετοχές:

1.στον Δημήτρη Ορφανίδη με το ψευδώνυμο Λουκιανός Μυρτιάς για το ποίημα "Πρινόβαλις, Μέρες του 1919 μ.χ." με συνολική βαθμολογία 62 βαθμών και
2. στον Χρήστο Καραχοτζίτη Ψευδώνυμο Μάκης Κουτούλης για το ποίημα "Ατιτλο" με συνολική βαθμολογία 62 βαθμών.


Ο Β' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται στην Ουρανία-Μαρία Αϊβατζίδου με το ψευδώνυμο Δροσουλίτης για το ποίημα "Η απόφαση" με συνολική βαθμολογία 61 βαθμών


Ο Γ' Επαινος του 3ου Ποιητικού Διαγωνισμού ΕΛΙΚΩΝ απονέμεται λόγω ισοβαθμίας στις :

1. Παναγιώτα Διέννη συμμετοχή με το ψευδώνυμο Κίρκη για το ποίημα "Φιλολογική Διαστροφή" με συνολική βαθμολογία 60 βαθμών και
2. στην Ανδρομάχη Δαμαλά συμμετοχή με το ψευδώνυμοΕυρυδίκη για το ποίημα "Οίκοι Ενοχής" με συνολική βαθμολογία 60 βαθμών.


Read 3142 times

Latest from Super User