Print this page
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 20:14

Φαντασία 2018 | Resurrection = ανάσταση / διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας

Written by
2034
Φαντασία 2018 | Resurrection = ανάσταση / διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας

Φαντασία 2018 | Resurrection = ανάσταση 

διαγωνισμός διηγήματος φανταστικής λογοτεχνίας 

 

Μετά τον επιτυχημένο διαγωνισμό διηγήματος στο πλαίσιο του φεστιβάλ φαντασίας Fantasmagoria 2017 και την έκδοση του συλλογικού βιβλίου «Το έπος της φαντασίας», η δημιουργική ομάδα του iWrite και η οργανωτική ομάδα του Fantasmagoria από κοινού, προκηρύσσουν νέο διαγωνισμό διηγήματος!

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους συγγραφείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μας στείλουν ένα διήγημα φανταστικής λογοτεχνίας (έκτασης 1.500 με 2.500 λέξεις) με θέμα: resurrection = ανάσταση (η) η επιστροφή από τον θάνατο, η επαναφορά στη ζωή.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το θέμα έχει διαλέξει προσωπικά ο πασίγνωστος συγγραφέας τρόμου Graham Masterton ο οποίος θα βρίσκεται στο φεστιβάλ και θα απονείμει το βραβείο στον πρώτο νικητή.

Η ιστορία μπορεί να εξελίσσεται σε οποιαδήποτε περιοχή (πραγματική ή φανταστική) και χρονική περίοδο (παρελθόν, παρόν ή μέλλον), καθώς και να αποτελεί ιστορία τρόμου, εποχής, μυστηρίου ή φαντασίας. Γενικά τα διηγήματα πρέπει να περιέχουν κάποιο φανταστικό στοιχείο που να τα κατατάσσουν στο είδος της λογοτεχνίας του φανταστικού.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους συγγραφείς: Κυριάκο Αθανασιάδη, Διονύση Λεϊμονή, Αγνή Σιούλα και Βίβιαν Φόρτη.

Για τις Εκδόσεις iWrite, απώτερος σκοπός τέτοιου είδους διαγωνισμών είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου συγγραφικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς επίσης και να δώσει την ευκαιρία σε νέους και παλιούς συγγραφείς να δουν το έργο τους εκτυπωμένο στο πλαίσιο μία άρτιας και προσεγμένης έκδοσης βιβλίου.

Τα βραβευμένα διηγήματα του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν στη συλλεκτική έκδοση βιβλίου «Το Έπος της Φαντασίας ΙΙ», η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη βράβευση των συγγραφέων στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Φαντασίας «Fantasmagoria», τον Απρίλιο του 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τις Εκδόσεις iWrite (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | 2311 27 28 03 | 21 10 12 6900)

 

Read 2034 times

Latest from apostaktirio team