Print this page
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 07:46

Διαγωνισμός διηγήματος από τους Patrinistas, έως τις 5 Μαρτίου 2018

Written by
1722
Διαγωνισμός διηγήματος από τους Patrinistas, έως τις 5 Μαρτίου 2018

Διαγωνισμός διηγήματος από τους Patrinistas, έως τις 5 Μαρτίου 2018 

Αγαπάς την Πάτρα και σου αρέσει να γράφεις;

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό διηγήματος  «Δρόμοι και πλατείες της Πάτρας»  που οργανώνουν οι Patrinistas.

Όροι Συμμετοχής

v     Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι πολίτες της Πάτρας, εκτός από αυτούς που έχουν ήδη δημοσιεύσει λογοτεχνικό έργο.

v     Το διήγημα θα έχει τίτλο ένα δρόμο της Πάτρας π.χ. Οδός Ερμού ή μια πλατεία π.χ. Τριών Ναυάρχων. Σ’ αυτό το δρόμο ή πλατεία θα πρέπει να εκτυλίσσεται κάποιο κομμάτι της πλοκής του διηγήματος. Οι ιστορίες δεν πρέπει να έχουν εκδοθεί ή δημοσιευτεί με οποιονδήποτε τρόπο κατά το παρελθόν.

v     Μέγιστος αριθμό λέξεων: 1500

v     Γλώσσα: ελληνική

v     Τα κείμενα θα πρέπει να είναι σε μορφή Word, γραμματοσειρά Arial, μέγεθος γραμματοσειράς 12, διάστιχο ενάμισι χωρίς καμία διαμόρφωση (όχι μαύρα, πλάγια κλπ)

v     Η υποβολή των κειμένων θα γίνει στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 5 Μαρτίου 2018 

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από (αλφαβητικά) τον κ. Σπύρο Βρεττό (συγγραφέα-ποιητή), την κ. Έρση Σωτηροπούλου (συγγραφέα) και την κ. Παναγιώτα Ψυχογυιοπούλου ( σύμβουλο φιλολόγων Ν. Αχαΐας )

Read 1722 times

Latest from apostaktirio team