Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 12:36

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Written by
2735
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 

Η δημιουργική ομάδα της ιστοσελίδας ΓΡΑΠΤΩΣ , και οι  εκδόσεις Preprint από κοινού προκηρύσσουν το πρώτο διεθνές διαγωνισμό "Συγγραφέας από ένα blog".

Προσκαλούμε λοιπόν τους συγγραφείς ανεξαρτήτως ηλικίας οι οποίοι γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,να μας στείλουν  το διήγημα (δοκίμιο  ή κριτική) . Γίνονται δεκτά μέχρι και 3 έργα . Το θέμα της έκθεσης είναι ελεύθερο . Θα γίνουν δεκτά τα έργα τα οποία δεν είχαν εκδοθεί μέχρι τώρα σε κανένα περιοδικό ή βιβλίο . Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου συγγραφέα – blogger στην Ελλάδα . Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν έργα γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα .

Τα γραπτά έργα  του διαγωνισμού που θα επιλεχτούν από την κριτική επιτροπή θα εκδοθούν στη συλλεκτική έκδοση βιβλίου με τίτλο "Συγγραφέας από ένα blog”. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η προώθηση  της ιστορίας μικρού μήκους η οποία έχει γίνει ένα καινούριο είδος διαδικτυακής λογοτεχνικής έκφρασης . Στο διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι συγγραφείς οι οποίοι γράφουν στο διαδίκτυο , στο ιστολόγιο ή fb και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Το θέμα είναι ελεύθερο .

Τα γραπτά έργα  σας θα πρέπει να αποσταλούν μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι  το τέλος του Αυγούστου του 2019 .

Ο κάθε συγγραφέας θα έχει το δικαίωμα να στείλει μέχρι και 3 γραπτά έργα(συνεισφορά για το καθένα 15€,τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα εκτύπωσης, βιβλιοδεσίας, διόρθωσης,  και το βραβείο). Όλοι οι συγγραφείς θα παραλάβουν το βιβλίο τους δωρεάν.

Τα κείμενα δεν πρέπει να ξεπερνούν τις δύο Α4 σελίδες .

Τα κείμενα θα πρέπει να αποσταλούν γραμμένα σε μορφή MS Word .

Όλα τα κείμενα πρέπει να αποσταλούν γραμμένα με τη χρήση γραμματοσειράς Times     Roman 12 pt , παράγραφος 1,5 γραμμές .

Τα διηγήματα δεν επιστρέφονται και οι συγγραφείς είναι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι το Σεπτέμβριο . 

ΒΡΑΒΕΙΑ

Το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό διηγημάτων θα είναι 200€ και - έκδοση του διηγήματος σε γραπτή μορφή στη συλλογή διηγημάτων, προώθηση του συγγραφέα στην ιστοσελίδα ΓΡΑΠΤΩΣ , όπως και στη σελίδα μας στο διαδίκτυο , fb  και Simple Site (graptoslogos.simplesite.com) και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό διηγημάτων θα είναι - έκδοση του διηγήματος σε γραπτή μορφή στη συλλογή διηγημάτων "Συγγραφέας από ένα blog", προώθηση του συγγραφέα στην ιστοσελίδα ΓΡΑΠΤΩΣ , όπως και στη σελίδα μας στο διαδίκτυο , fb και  Simple Site και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Όλα τα υπόλοιπα γραπτά έργα τα οποία θα εγκριθούν από την κριτική επιτροπή θα βρεθούν στη συλλογή .

Η παρουσίαση του βιβλίου και η απονομή βραβείων θα γίνει τον Οκτώβριο .Για τον τόπο και την ώρα θα ενημερωθείτε μέσω e-mail .

livebeternow.blogspot.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 2735 times

Latest from apostaktirio team