Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 15:40

Εκδόσεις Παράξενες Μέρες: Διαδικτυακός Διαγωνισμός Σύντομου Διηγήματος

Written by
1669
Εκδόσεις Παράξενες Μέρες: Διαδικτυακός Διαγωνισμός Σύντομου Διηγήματος

«Στην καρδιά» της Άνοιξης!

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες γιορτάζουν την έβδομή τους άνοιξη με τις δικές σας ιστορίες 

Οι Παράξενες Μέρες σε συνεργασία πάντα με το eyelands.gr παρουσιάζουν έναν ακόμη διαγωνισμό σύντομου διηγήματος. Η συμμετοχή γίνεται μόνο μέσα από τη σελίδα μας στο facebook  στο www.facebook.com/STRANGEDAYSBOOKS ως σχόλιο κάτω  από την ανάρτηση του διαγωνισμού.

Θέμα: «Στην καρδιά»

Μοναδικός περιορισμός: 500 λέξεις, στην ελληνική γλώσσα. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε like στη σελίδα των εκδόσεων Παράξενες Μέρες και δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την 1η Μαρτίου και λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Μαρτίου. Ξεκινάει δηλαδή με τον ερχομό του πρώτου ανοιξιάτικου μήνα και κλείνει με τον πραγματικό ερχομό της άνοιξης.

Τα κείμενα θα ανεβαίνουν στη σελίδα μας και κάθε συμμετοχή είναι υποψήφια να δημοσιευθεί σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς. Θα επιλέξουμε τα κείμενα που θα μπουν στην έκδοση και θα τα ανακοινώσουμε στις 10 Απριλίου. 

Οργάνωση του διαγωνισμού από τις εκδόσεις παράξενες μέρες και το eyelands.gr / συμμετοχή ελεύθερη σε όλους όπου κι αν βρίσκονται / τα δικαιώματα του κειμένου παραμένουν στον συγγραφέα που τα παραχωρεί στις εκδόσεις παράξενες μέρες για την ανάρτηση στο facebook και/ή την έκδοση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Μαϊου. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν για όλους. Δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη επιβάρυνση.

Και όπως πάντα στους διαγωνισμούς μας οι συγγραφείς της έκδοσης που θα έρθουν στην παρουσίαση θα πάρουν δωρεάν το βιβλίο τους. Επίσης θα στείλουμε τα βιβλία σε συγγραφείς της έκδοσης που μένουν σε επαρχιακές πόλεις ή την Κύπρο. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν από τώρα στις 29 και 30 Μαϊου, στις Παράξενες Γιορτές της Άνοιξης που θα περιλαμβάνουν: την τελετή των Eyelands Book Awards και την απονομή του μεγάλου βραβείου στη νικήτρια Ewa Mazierska, την πρώτη επίσημη παρουσίαση βιβλίου στο πλαίσιο του προγράμματος Strange Days in Europe (με τη στήριξη του φορέα Creative Europe της Ευρωπαϊκής Κοινότητας) με το βραβευμένο από το Λογοτεχνικό Βραβείο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας μυθιστόρημα «Η καρδιά που γυρνάει» του Ιρλανδού συγγραφέα Donal Ryan και την παρουσίαση του βιβλίου που θα φτιάξουμε μέσα από τον διαδικτυακό διαγωνισμό! 

Υπενθυμίζουμε ότι ο 10ος διεθνής διαγωνισμός διηγήματος του eyelands (ελληνικό και διεθνές τμήμα) με θέμα «Αριθμοί» και πρώτο βραβείο διακοπές στη Σέριφο στο πλαίσιο του φεστιβάλ της άμμου τον προσεχή Αύγουστο, θα παραμείνει ανοικτός για συμμετοχές μέχρι και τις 10 Απριλίου 2020. 

Οι εκδόσεις Παράξενες Μέρες, μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση με έδρα το Ρέθυμνο, μαζί με το λογοτεχνικό περιοδικό eyelands.gr  διοργανώνουν διαγωνισμούς για όλα τα είδη της γραφής και τον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό διηγήματος, τον μοναδικό με έδρα την Ελλάδα. Παράλληλα έχουν δημιουργήσει το Εργαστήρι συγγραφής «Γράφουμε ιστορίες», το Φεστιβάλ της Άμμου αλλά και διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το Μάιο οι εκδόσεις συμπληρώνουν τα επτά τους χρόνια και παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά ένα μικρό διήμερο φεστιβάλ με τίτλο Παράξενες Γιορτές της Άνοιξης 

εκδόσεις Παράξενες Μέρες

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση

Επικοινωνία: Χειμάρρας 6, Ρέθυμνο & Καλλιδρομίου 54, Αθήνα, 11473

Tηλέφωνα: 6973978315, 6976694974

Email:   strangedaysbooks@gmail.com

ιστοσελίδα για την Ελλάδα: www.paraxenesmeres.gr

για το εξωτερικό: www.strangedaysbooks.gr

facebook: www.facebook.com/STRANGEDAYSBOOKS       

Φεστιβάλ της Άμμου: https://sandfestival.wordpress.com/

Γράφουμε ιστορίες: https://strangedaysworkshops.wordpress.com/

https://twitter.com/paraxenes_meres 

www.eyelands.gr

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: https://www.facebook.com/eyelands.portal/

Read 1669 times

Latest from Super User