Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 16:37

5ος διαγωνισμός ποίησης Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος- Σπάτων

Written by
5959

ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2015

5ος  ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ

Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος- Σπάτων προκηρύσσει τον 5ο διαγωνισμό ποίησης  στα πλαίσια των εκδηλώσεων " ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ 2015" με θέματα :

 

1. Σχετικό με τις τελετές της Βραυρωνίας Αρτέμιδος

2. Ελεύθερο

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να πάρει μέρος με ένα αδημοσίευτο ποίημά του ,που η έκταση του δεν θα ξεπερνά τους 30 στίχους, σε ένα από τα δύο θέματα.

Τα έργα πρέπει να αποσταλούν έως και τις 21 Ιουνίου 2015 με δύο τρόπους :


1. Ταχυδρομικά , όχι συστημένα, στην παρακάτω διεύθυνση :

ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥ

ΑΘΗΝΑΣ 7,  ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ , ΤΚ 19016,         ΤΗΛ 6979218505, 2294088558

Ο φάκελος αποστολής πρέπει να έχει αριστερά το ψευδώνυμο του/της διαγωνιζομένου/νης και την ένδειξη για τον διαγωνισμό ποίησης. Μέσα στον φάκελο θα υπάρχουν 3 αντίτυπα του ποίηματος με ψευδώνυμο και ένας μικρότερος φάκελος σφραγισμένος που θα περιέχει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση , τηλέφωνο, ψευδώνυμο και τίτλο ποιήματος με το οποίο θα συμμετέχει στον διαγωνισμό ο κάθε διαγωνιζόμενος.


2. Ηλεκτρονικά

Το ποίημα με το ψευδώνυμο στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τα υπόλοιπα στοιχεία (ονοματεπωνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, ψευδώνυμο και τον τίτλο ποιήματος) στην διεύθυνση nekonstantourakis@yahoo.gr

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε επίσημη απονομή σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τους επόμενους μήνες , στο ξενοδοχείο Μare Nostrum και στην οποία είναι καλό να παραβρίσκονται όλοι οι συμμετέχοντες.


Η κριτική επιτροπή αποτελείται από προσωπικότητες των γραμμάτων, της τέχνης και της εκπαίδευσης. Για προφανείς λόγους η σύνθεσή της θα κοινοποιηθεί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  του διαγωνισμού.


Read 5959 times

Latest from Super User