Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 15:21

2ος Διαγωνισμός Αυτοέκδοσης Ηλεκτρονικού Βιβλίου - Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2016

Written by
2720

 

Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2016


Θα θέλατε να γίνετε κοινωνός της συλλογικής μας προσπάθειας κοινωνικής ευαισθητοποίησης και δημιουργικής εξωστρέφειας και να μας δώσετε παράλληλα την ευκαιρία να σας επιβραβεύσουμε για την εμπιστοσύνη σας και το ενδιαφέρον σας προς το easywriter; Αν ναι, δημοσιεύστε ένα έργο σας στο Βιβλιοπωλείο των Συγγραφέων!

Το easywriter.gr οργανώνει τον 2ο Διαγωνισμό Αυτοέκδοσης Ηλεκτρονικού Βιβλίου - Ψηφιακό Ιδεοδρόμιο 2016, με πρώτο δώρο ένα μοναδικό tablet και πολλές άλλες προσφορές, και σας προσκαλεί να υποβάλετε ένα έργο σας με κεντρικό Θέμα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Από τα υποβληθέντα Έργα, θα επιλεγούν εκείνα τα οποία συγκεντρώνουν την πλειοψηφική προτίμηση των κριτών μας. Ενδεικτικά, θα ληφθούν υπόψη: το λογοτεχνικό ενδιαφέρον, η πρωτοτυπία, η πληρότητα και η συνάφεια του υποβληθέντος έργου με το θέμα του διαγωνισμού μας.

Για να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό, θα πρέπει απλώς να:

1. Γραφτείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα easywriter.gr και να ανεβάσετε ένα έργο σας, συναφές με το θέμα του Διαγωνισμού (ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣαπό 2.500 έως 20.000 λέξεις (αν πρόκειται για πεζογραφία) ή από 1.000 έως 4.000 λέξεις (αν πρόκειται για ποίηση). Η εγγραφή και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, φυσικά, όπως ισχύει για όλους τους συγγραφείς του  easywriter.gr. Αφού ανεβάσετε το έργο σας, θα δημοσιευτεί εντός 24 ωρών στην ιστοσελίδα easywriter.gr


Διαβάστε περισσότερα...


Read 2720 times

Latest from Super User