Print this page
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 12:29

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2017

Written by
2011
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2017 

Η Δημόσια Κεντρική βιβλιοθήκη Καλαμάτας προκηρύσσει Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πεζογραφίας, Ποίησης, Θεατρικού έργου και Δοκιμίου. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους γράφουν στην ελληνική γλώσσα και κατοικούν ή κατάγονται από τη Μεσσηνία, ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ηλικίας. 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 15η Φεβρουαρίου 2017 και ως ημερομηνία λήξης η 15η Μαΐου 2017. Κάθε συμμετοχή εκτός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται αποδεκτή.

ΘΕΜΑ: Το θέμα του διαγωνισμού είναι ελεύθερο.

ΥΠΟΒΟΛΗ: Κάθε υποψήφιος μπορεί να συμμετάσχει σε ένα ή περισσότερα σκέλη του Διαγωνισμού, με μια ποιητική συλλογή (έως 5 ποιήματα), με ένα διήγημα (έως 2.000 λέξεις), με ένα δοκίμιο (έως 2.000 λέξεις) ή/και με ένα απόσπασμα θεατρικού έργου(έως 2.000 λέξεις). Τα έργα που θα υποβληθούν πρέπει να είναι αδημοσίευτα και δημιουργήματα ενός μόνο συγγραφέα. Τα έργα πρέπει να υποβληθούν δακτυλογραφημένα σε τρία (3) αντίτυπα στην Γραμματεία της Βιβλιοθήκης, συνοδευόμενα από κλειστό φάκελο όπου θα αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό και κινητό) και το email του συγγραφέα. Στην εξωτερική όψη του φακέλου θα πρέπει να αναγράφονται ο τίτλος του έργου και το ψευδώνυμο. 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Η Κριτική Επιτροπή δικαιούται να απονείμει σε κάθε σκέλος του Διαγωνισμού Βραβεία, Επαίνους ή να μην απονείμει καμία διάκριση. Η τελική απόφαση της Κριτικής Επιτροπής δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και είναι οριστική. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Ιούνιο 2017. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2721096818 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Read 2011 times

Latest from apostaktirio team