Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 19:47

Πρώτος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ποίησης με θέμα «Άνθρωπος και Φύση»

Written by
1551
Πρώτος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ποίησης με θέμα «Άνθρωπος και Φύση»

Πρώτος Παγκύπριος Διαγωνισμός Ποίησης με θέμα «Άνθρωπος και Φύση» 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Σαλαμιούς, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποδήμων και Φίλων Σαλαμιούς, προκηρύσσει τον Πρώτο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ποίησης με θέμα «Άνθρωπος και Φύση». O διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται, ώστε η Σαλαμιού να καταστεί το πρώτο χωριό ποίησης στην Κύπρο.

Όροι Συμμετοχής: 

1.              Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν νέοι ηλικίας 16-35 ετών, που διαμένουν στην Κύπρο

2.              Καθένας μπορεί να υποβάλει μέχρι και δύο (2) ποιήματα στα ελληνικά σε έμμετρο ή ελεύθερο στίχο

3.              Η έκταση κάθε ποιήματος δεν πρέπει να ξεπερνά τους 30 στίχους.

4.              Τα ποιήματα πρέπει να είναι αδημοσίευτα και να μην έχουν διακριθεί σε άλλο διαγωνισμό

5.              Το θέμα των ποιημάτων πρέπει να εμπίπτει στην ευρύτερη θεματική του διαγωνισμού

6.              Τα ποιήματα πρέπει να είναι πληκτρολογημένα και να υποβάλλονται σε τέσσερα (4) αντίτυπα

7.              Όλα τα ποιήματα πρέπει να υπογράφονται με ψευδώνυμο και στα τέσσερα (4) αντίτυπα. Τα πραγματικά στοιχεία (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, ηλικία, διεύθυνση και email) των συμμετεχόντων πρέπει να αποστέλλονται σε μικρό κλειστό φάκελο έξω από τον οποίο θα αναγράφεται μόνο το ψευδώνυμό τους.

8.              Τα ποιήματα πρέπει να αποσταλούν με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2018 στη διεύθυνση: Κοινοτικό Συμβούλιο Σαλαμιούς, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 68, 8620 Σαλαμιού, Πάφος (με την ένδειξη «Για τον Πρώτο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ποίησης»).

Τα ποιήματα θα κριθούν από τριμελή επιτροπή, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνται στον χώρο της λογοτεχνίας. Τα ονόματα των κριτών θα ανακοινωθούν με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.

Θα δοθούν τρία Βραβεία και δύο Έπαινοι. Τα τρία ποιήματα με την πιο ψηλή βαθμολογία θα δημοσιευτούν στο Λογοτεχνικό Περιοδικό «Άνευ». Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σαλαμιούς τον Φεβρουάριο 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

πηγή: http://cyc.org.cy

 

 

 

Read 1551 times

Latest from apostaktirio team