Ομιλείτε πλουτωνικά; της Κατερίνας Ζωντανού

Σάββατο 21 Μαΐου 2016, στις 12:30 το μεσημέρι

Για παιδιά από 6 ετών

Χωρίς διάβασμα, χωρίς γράψιμο, χωρίς αντιγραφή κι ορθογραφία. Χωρίς τετράδια και βιβλία. Τα πλουτωνικά μαθαίνονται πανεύκολα. Ίσως τα μιλάτε ήδη…


Παρέα με τη συγγραφέα Κατερίνα Ζωντανού και τη θεατροπαιδαγωγό Ιουλία Πύρρου
μπαίνουμε σε πλουτωνική τροχιά και με άφθονο θεατρικό παιχνίδι ανακαλύπτουμε μαζί την πιο φανταστική γλώσσα του σύμπαντος!


Αντουί μπα ντιξ;


*Δεν απαιτείται διαστημόπλοιο.


Είσοδος ελεύθερη



Το βιβλίο τιμήθηκε φέτος από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου με το Βραβείο καλύτερου παιδικού βιβλίου από πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα.

Στις εκδηλώσεις και στα εργαστήρια είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης ή του εργαστηρίου και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Η Κατερίνα Ζωντανού γεννήθηκε το 1972 στην Κουκουνάρα Μεσσηνίας. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. Ζει στην Καλαμάτα και εργάζεται σε φροντιστήριο. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.