Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 11:18

Παρουσίαση 10/11/19 (Ηράκλειο Αττικής): 1352μ. Έγκλημα στην Κατάρα - Κουντουράκης Γεώργιος

Written by
342
Παρουσίαση 10/11/19 (Ηράκλειο Αττικής): 1352μ. Έγκλημα στην Κατάρα - Κουντουράκης Γεώργιος

Παρουσίαση 10/11/19 (Ηράκλειο Αττικής): 1352μ. Έγκλημα στην Κατάρα - Κουντουράκης Γεώργιος 

Το Κέντρο Πολιτισμού Εκπαίδευσης ΠΟΛΙΣ, οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Γεώργιος Κουντουράκης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του, με τίτλο "1352μ. Έγκλημα στην Κατάρα". Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα, θα μιλήσει ο Στράτος Μυρογιάννης (Θεωρητικός της Λογοτεχνίας – Διευθυντής έκδοσης του Περιοδικού Πολάρ) και ο Κωνσταντίνος Βρυσάς (Σχεδιαστής Ολοκληρωμένων Κυκλωμάτων – Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ). 

Κυριακή στις 8 μ.μ. – 9:30 μ.μ.

ΠΟΛΙΣ Πολυχώρος

Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β, 14121 Αθήνα 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας! 

Από το οπισθόφυλλο

Μια καλά οργανωμένη ληστεία στη Λάρισα δείχνει να στέφεται με επιτυχία. Εντούτοις, λίγες ώρες μετά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι πρωταγωνιστές της βρίσκονται νεκροί στην ορεινή διάβαση της Κατάρας, σε υψόμετρο γύρω στα 1350 μ. Δύο Αστυνόμοι αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση με τη συνδρομή του κεντρικού ήρωα του μυθιστορήματος, ενός απόστρατου αξιωματικού της Αστυνομίας με το παρατσούκλι «Αρχιεπίσκοπος». 

Φαινομενικά η υπόθεση μοιάζει εύκολη, δεδομένου ότι οι εμπλεκόμενοι είναι νεκροί, όμως υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πολλά ανεξήγητα στοιχεία που ενοχοποιούν και άλλα πρόσωπα. Παράλληλα, μια παρέα φοιτητών βρίσκεται, κατά περίεργο τρόπο, συνεχώς στο επίκεντρο προσφέροντας σημαντικά στοιχεία που αποκαλύπτουν μυστικά κι επιτρέπουν τη σταδιακή εξέλιξη της εξιχνίασης της υπόθεσης. 

Ο συγγραφέας

Ο Γιώργος Κουντουράκης γεννήθηκε το 1979 στην Αλεξανδρούπολη. Πριν ακόμη κλείσει τα δεκαοκτώ ήρθε στην Αθήνα για σπουδές, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Δέκα χρόνια μετά, το 2006, έκλεισε τον κύκλο του στο Πολυτεχνείο έχοντας αποκτήσει το αντίστοιχο Δίπλωμα Μηχανικού, έναν Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης και έχοντας εκπονήσει τη Διδακτορική του Διατριβή. 

Από το 2010 εργάζεται ως Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. 

Είναι λάτρης της αστυνομικής λογοτεχνίας και του αρέσει να πλάθει και να επεξεργάζεται σενάρια κατά τη διάρκεια προπονήσεων τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων.

 Το παρόν αποτελεί την πρώτη προσπάθεια ανάπτυξης και αποτύπωσης των σκέψεών του.

 

 

Read 342 times

Latest from apostaktirio team