6ος Εθνικός Διαγωνισμός με θέμα: "Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού" του ΜΠΣ Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Λ.

6ος Εθνικός Διαγωνισμός με θέμα: "Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού" του ΜΠΣ Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Λ.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ME ΘΕΜΑ:
«Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού»
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Λ., διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά διαγωνισμό με τίτλο:
« Κοιτάζοντας το μέλλον με τα μάτια ενός παιδιού
Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες – Κύπριοι πολίτες της Ελλάδας και του εξωτερικού είτε Ενήλικες ανεξαρτήτου Ηλικίας είτε ανήλικοι που συνυπογράφουν την αίτηση συμμετοχής οι γονείς τους.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εκφραστούν είτε με κείμενα έως 5.000 λέξεων είτε να απεικονίσουν καλλιτεχνικά με τη «γλώσσα» της ζωγραφικής την ιδέα τους η οποία θα είναι βασισμένη στον τίτλο του φετινού διαγωνισμού. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν και διαφορετικές μορφές όπως είναι φωτογραφία – κολάζ κ.ά.
Ο διαγωνισμός ξεκινά με την 1η ανάρτηση του (20 Φεβρουαρίου 2022) και καταληκτική ημερομηνία υποβολής των συμμετοχών είναι η 15η Ιουλίου 2022.
Όλα τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο και συγκεκριμένα στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπου και θα λαμβάνεται απαντητικό email για την επιβεβαίωση παραλαβής.
Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να συνοδεύονται οπωσδήποτε από την αίτηση συμμετοχής των υποψηφίων η οποία βρίσκεται αμέσως μετά τους όρους συμμετοχής. Η υπογραφή και υποβολή της συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (είτε ολογράφως ηλεκτρονικά) δηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων του διαγωνισμού και δηλώνεται από τον/την υποψήφιο/α η έγκριση επεξεργασίας των στοιχείων του για τους λόγους του διαγωνισμού, αποστολή email, σχετικών με το διαγωνισμό ή και μελλοντικούς διαγωνισμούς. Δεν υπάρχει περιορισμός συμμετοχών.
Με την υποβολή των έργων οι υποψήφιοι συναινούν για την έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου (eBook) καθώς και με την αναγραφή των στοιχείων τους. (Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο του στο eBook καλείται να το αναγράψει στο αντίστοιχο πεδίο της αίτησης). Το eBook θα διατίθεται δωρεάν και θα είναι αναρτημένο στην σελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος (http://acare.med.uth.gr/ανακοινώσεις/). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκονται και τα προηγούμενα ebook.
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κειμένων που θα υποβληθούν θα πρέπει να είναι σε έγγραφο word. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο του στο eBook καλείται στα στοιχεία συγγραφέα να αναγράψει την λέξη «άγνωστος». Συστήνεται αν τα κείμενα αφορούν πραγματικές καταστάσεις να μην αναφέρονται τα αληθή ονόματα τυχόν συμμετεχόντων για περιγραφές καταστάσεων.
Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων σε πρώτη φάση ζητείται να στείλετε σε μορφή jpg αρχείου το έργο σας.
Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε με άλλο τρόπο παρακαλούμε επικοινωνήστε με το email για να σας ενημερώσουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Η Οργανωτική Επιτροπή του διαγωνισμού ορίζεται από την Διοίκηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και μπορεί να απαρτίζεται από Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Ακαδημαϊκούς Υποτρόφους, Υποψήφιους Διδάκτορες, Καλλιτέχνες, Εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Εκπροσώπους Φοιτητών ή Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος. Για την έκδοση του ηλεκτρονικού βιβλίου eBook δεν θα γίνει βράβευση συγκεκριμένων έργων και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Τιμητική Διάκριση την ώρα της παρουσίασης του ηλεκτρονικού βιβλίου η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη του Βόλου στο Ετήσιο Συνέδριο Πνευμονολογίας της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου και θα ενημερωθείτε σε δεύτερο χρόνο!
Για όσους συμμετέχοντες δεν καταφέρουν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του eBook και την τελετή απονομής των Τιμητικών Διακρίσεων ο τρόπος αποστολής τους θα είναι μέσω email.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ο Δ/ντης του Μεταπτυχιακού Π.Φ.Υ. Ο Δ/ντης της Πνευμονολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Λ.
Αν. Καθηγητής Καθηγητής
Σ. Ζαρογιάννης Κ.Ι. Γουργουλιάνης
Latest from apostaktirio team
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)
- ''ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ'' - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22.3.2025 - Εύοσμος Θεσσαλονίκης)
- Βίκυ Κυριακίδου "Μαγικό μου Φυλαχτό"
- Ο μονόλογος για την Παλαιστίνη «Πάντοτε ζήλευα τα αποδημητικά πουλιά» επιστρέφει στο H.ug
- ABSƎΝΤ: ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - Το ψυχολογικό δράμα του Γιώργου Αγγελίδη
- Eva Sakellari - Need Him (MCD Remix)
- Φεστιβάλ Ανκόρ - Ένας νέος θεσμός γεννιέται στο «Από Μηχανής» Θέατρο
- Μαρίκα Κλαμπατσέα- «Από του Φεγγαριού το Φως» | 4 & 5 Απριλίου στο Ιδιόμελο