Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 08:14

Blank Wall Gallery Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας “Η Εικόνα της Πόλης μου”

Written by
378
Blank Wall Gallery Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας “Η Εικόνα της Πόλης μου”

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας

Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Δράσεων – NEW MEDIA ART

“Η Εικόνα της Πόλης μου”

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, 19:00

Blank Wall Gallery

Επιμέλεια έκθεσης: New Media Art

Διάρκεια έκθεσης: Από 12 Νοεμβρίου έως 17 Νοεμβρίου 2021

Το Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Δράσεων – New Media Art, στα πλαίσια της δράσης «Ανάδειξη και Προβολή του Έργου Νέων Δημιουργών Φωτογράφων στον Τομέα του Αστικού Τοπίου και της Φωτογραφίας Δρόμου» με την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού θα πραγματοποιήσει τη βράβευση των καλύτερων φωτογραφιών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που διεξήγαγε, καθώς και έκθεση φωτογραφίας η οποία θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.

64 φωτογραφίες επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού για να εκτεθούν. Μέσα σε αυτές βρίσκονται και οι 3 που επελέγησαν για τα 3 πρώτα βραβεία καθώς και οι 13 έπαινοι.

Η εκδήλωση απονομής θα διεξαχθεί στη Blank Wall Gallery την Παρασκευή στις 19:00 και η έκθεση για το κοινό θα ανοίξει μετά την ολοκλήρωση της βράβευσης στις 20:00.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων η είσοδος στη γκαλερί γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, βεβαίωσης νόσησης ή με επίδειξη PCR ή Rapid Test.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

blankwallgallery.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 

[m]+30.694.3868.124

*Η εικόνα είναι του Θωμά Νεράντζη

 

 

 

Read 378 times

Latest from apostaktirio team