Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 10:18

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΟΥ (workshop) - Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Written by
478
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ  ΓΥΜΝΟΥ (workshop) - Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ  ΓΥΜΝΟΥ (workshop)

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Στο  CINEMARIAN (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος, 300 μ. από το Μετρό Φιξ)

 Ώρες: 7:00 – 9:00 μ.μ.

Κόστος: 30 ευρώ

Άτομα: Ως 10 συμμετέχοντες

Θα υπάρχουν δυο μεγάλα φώτα (τύπου soft box) κι ένα σποτ, μαύρο φόντο, ανακλαστήρας. Το μοντέλο μας (η Μαρία)  είναι έμπειρο και έχει ξανασυνεργαστεί μαζί μας.

Βοηθάει σίγουρα αν οι φωτογράφοι έχουν SLR ή mirrorless, αλλά μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι φωτογράφοι με ότι εξοπλισμό έχουν (ακόμη και με κινητό τηλέφωνο) καθώς θα υπάρχει βοήθεια όσο αφορά το φωτισμό και τις πόζες. Προαιρετικά φέρνουν αντικείμενα (props) που θα τους βοηθήσουν να σκηνοθετήσουν  τις λήψεις τους. Καπέλα, υφάσματα κι ότι άλλο επιθυμούν.

Στο τέλος της φωτογράφισης θα γίνει κριτική φωτογραφιών των συμμετεχόντων από τον Ανδρέα Κατσικούδη και θα δοθούν προτάσεις επεξεργασίας κι επιμέλειας. Θα χρησιμοποιηθεί βιντεοπροτζέκτορας, η κριτική είναι προαιρετική και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή συμμετοχής.

Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεσή μας ΓΥΜΝΑ

ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΙV  το 2022. Τον Ιούνιο του 2021 πραγματοποιήθηκε η έκθεση  ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΙΙΙ  - δείτε τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν εδώ: https://www.nexusmedia.gr/naked-looks-iii/

Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης, βοηθός Κώστας Σταμπάνης

Κρατήσεις θέσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι  Γυμνού)

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για κλειστούς χώρους  και απαιτείται η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Ο Α. Κατσικούδης είναι εκπαιδευτικός, φωτογράφος και σκηνοθέτης. Διδάσκει φωτογραφία, κινηματογράφο και ιστορία της τέχνης στο Cinemarian.

*Φωτογραφία: Je_on_Papageorgiou

 

 

 

 

 

Read 478 times

Latest from apostaktirio team