Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 09:38

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ Γ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ - ΑΝΔΡΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ "ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ" (28/8 έως 6/9)

Written by
331
ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ Γ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ - ΑΝΔΡΟΣ, ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ "ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ" (28/8 έως 6/9)

ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

“Οι Δράκοι της Θάλασσας”

Το ταξίδι συνεχίζεται…

Ο τραγουδοποιός, ποιητής και εικαστικός Γιώργος Σταυρακάκης, παρουσιάζει την ενότητα χειροποίητων καραβιών "Οι Δράκοι της Θάλασσας", στην Αίθουσα Τέχνης "ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ" στη Χώρα της Άνδρου. Καράβια από ανακυκλώσιμα υλικά με βάση το ξύλο και το μέταλλο. Δημιουργίες που θα μπορούσαν να ανήκουν σε έναν συμβολικό κινηματογραφικό κόσμο, όπως σε μια ταινία του Τιμ Μπάρτον, μία ταινία αναζήτησης και εξερεύνησης, αχαρτογράφητων ακτών και κόσμων που δεν έχει δει ξανά άνθρωπος. "Οι Δράκοι της Θάλασσας" είναι η δεύτερη δημιουργική ενότητα του καλλιτέχνη και παρουσιάζεται από τις 28 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης "ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ" στο Νημποριό της Άνδρου.

Ο τραγουδοποιός και ποιητής Γιώργος Σταυρακάκης γεννήθηκε στην Ιεράπετρα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο και τα τελευταία 20 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει εκδώσει οκτώ  προσωπικούς δίσκους και πολλές ποιητικές συλλογές. Έχει επίσης πολλές συμμετοχές ως δημιουργός και ερμηνευτής στην ελληνική και ξένη δισκογραφία, ενώ ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε διάφορες ποιητικές ανθολογίες. Η τελευταία του ενασχόληση με την κατασκευή καραβιών βρήκε χώρο και χρόνο στις ελεύθερες ώρες του, όταν δεν γράφει τραγούδια ή ποιήματα. Τα υλικά κατασκευής των καραβιών είναι κυρίως ανακυκλώσιμα με βάση το ξύλο και το μέταλλο.

w w w . g s t a v r a k a k i s . g r

Κ α λ λ ι τ ε χ ν ι κ ά   Δ ρ ώ μ ε ν α

Κολοκοτρώνη 32, 1534

Αγ. Παρασκευή, Αθήνα

Τηλ. 2130380811 – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

 

 

Read 331 times

Latest from apostaktirio team