Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 20:44

Blank Wall Gallery Ατομική Έκθεση Daniel Agra “Abyssurbs”

Written by
263
Blank Wall Gallery Ατομική Έκθεση Daniel Agra “Abyssurbs”

Ατομική Έκθεση

Daniel Agra

"Abyssurbs"

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, 20:00

Blank Wall Gallery

Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124

www.blankwallgallery.com

Επιμέλεια έκθεσης: Daniel Agra – Μάρκος Δολόπικος

Διάρκεια έκθεσης: Από 24 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2023

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την έκθεση του Ισπανού φωτογράφου Daniel Agra από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου.

Ο Daniel Agra έχει λάβει πολλά βραβεία σε διάφορους διαγωνισμούς που έχει λάβει μέρος, όπως το London Photography Awards, New York Photography Awards, IPA Latin Awards, Monovision Photography Awards κ.λπ.

Το έργο του επίσης βρίσκεται στο Ναυτικό Μουσείο της Βαρκελώνης και στο Fundación Antonio Perez, Μουσείο Φωτογραφίας στο Huete Cuenca.

Έχει επίσης λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και η δουλειά του έχει δημοσιευτεί σε πολλά φωτογραφικά περιοδικά.

Αυτό το έργο του, που ονομάζεται «Abyssurbs», είναι μια μελέτη για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, τα κτίρια όπου οι άνθρωποι ζουν χωρίς καμία επαφή μεταξύ τους, δυστυχισμένοι και καταθλιπτικοί, οδηγούμενοι από τις κοινωνικές νόρμες.

Ο Daniel περιγράφει το αντικείμενο των φωτογραφιών του ως «τόπους ύπαρξης, αναμνήσεων και υπενθύμισης, δοχεία ζωντανών όντων και συλλογικά κτίρια που είναι πυκνοκατοικημένα και που οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν και τα οργανώνουν για να ζήσουν μια ζωή σύμφωνα με μια κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική δομή. Διαβόητη μυρμηγκοφωλιά, υποκρισίας και εκμετάλλευσης των καθημερινών καθηκόντων, μια μορφή χάους όπου άνθρωποι και σκιές περνούν κρυφά, διασχίζουν ποτάμια αμφιβολίας, χωρίς προφανή τελικό προορισμό, γίνονται η άβυσσος του ανθρώπινου είδους λόγω της έλλειψης επαφής τους με την ευαισθησία, τα συναισθήματα, την ευγένεια και τη ζεστασιά. Εξαλείφουν τις συνδέσεις μεταξύ των σκέψεων, και οδηγούνται στην παραβίαση της ίδιας της ύπαρξης του ατόμου. Κανείς δεν κοιτάζει τον άλλον στα μάτια, χιλιάδες όντα που ζουν μαζί στη μοναξιά».

Η έκθεση θα παραμείνει στη Blank Wall Gallery μέχρι τις 15 Μαρτίου και είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να επισκεφθείτε και να δείτε τη δουλειά αυτού του πολυβραβευμένου Ισπανού φωτογράφου.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:

blankwallgallery.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

[p]+30.211.4052.138

[m]+30.694.7725.521

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Τρίτη

Τετάρτη - Παρασκευή: 17:30 - 21:30

Σάββατο: 12:30 - 14:30

Read 263 times

Latest from apostaktirio team