Blank Wall Gallery - 2η Pop Up Έκθεση στο Λονδίνο στις 3 Ιανουαρίου
Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Δεύτερη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στο Λονδίνο
Η Blank Wall Gallery, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη δεύτερη Pop-Up έκθεσή της, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης στη Βενετία. Αυτή τη φορά, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά του Λονδίνου, στον επιφανή χώρο της Batsford Gallery, και ξεκινάει στις 3 Ιανουαρίου.
Η συναρπαστική αυτή έκθεση παρουσιάζει μια συλλογή έργων από 100 ταλαντούχους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με ελεύθερο θέμα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μείγμα φωτογραφικών στυλ και προσεγγίσεων, τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή. Η έκθεση στοχεύει να φέρει σε επαφή λάτρεις της φωτογραφίας με καλλιτέχνες, σε έναν ζωντανό και φιλόξενο χώρο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, και προσκαλούμε λάτρεις της τέχνης, συλλέκτες και ανήσυχα πνεύματα να εξερευνήσουν τα πορτφόλιο που εκτίθενται. Ελπίζουμε ότι αυτή η έκθεση θα είναι ένας εορτασμός της δημιουργικότητας ανοιχτός σε όλους.
Στο μέλλον, η Blank Wall Gallery σχεδιάζει να φέρει περισσότερες Pop-Up εκθέσεις σε μεγάλες πόλεις παγκοσμίως, συνεχίζοντας την αποστολή της να προωθήσει έναν παγκόσμιο διάλογο μέσω της φωτογραφίας.
Περιμένουμε στη Batsford Gallery όσους θα βρίσκονται στο Λονδίνο για τα Χριστούγεννα, για να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το αξιοσημείωτο καλλιτεχνικό ταξίδι.
*Φωτογραφία του Mick Stetson
Latest from apostaktirio team
- Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 2026 - Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
- ''Nothing to Hide'': Μια παράσταση για όσους τολμούν να φανούν
- 22ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2026 από την Ένωση Λογοτεχνών Β. Ελλάδας
- "Αρμονία – Ανάμεσα στο χρώμα και την ύλη", ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών
- Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ»
- «Λυσιστράτη» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- Παραδοσιακό γλέντι στο Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου από τη χορωδία παραδοσιακής μουσικής «Η Ροδιά»
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «Όλα τα πήρε το καλοκαίρι»
- 8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
- Ledisi (US) “For Dinah” live στην Αθήνα
- Θανάσης Σαμαράς «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» | Stand Up Comedy
- Αρσέν Λουπέν: Το μυστήριο της Κούφιας Βελόνας
- NAOMI MUTOH "La Pesanteur et la Grâce" SOLO BUTOH PERFORMANCE
- SWAN — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- H Χρυσάνθη Ιακώβου σχολιάζει τη συλλογή διηγημάτων του Τάσου Χανλίογλου «Να σε παρηγορήσω ήρθα», Εκδόσεις Αποστακτήριο
- ΔΟΓΜΑ ΜΠΕΓΚΙΝ: Ένα ταξίδι στο εφιαλτικό 2125 από την Ομάδα ΚΛΕΨύΔΡΑ
- «ΕΓΚΑΤΟΝ 2» του Αργύρη Χριστομάγνου
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση "Σώμα καλοκαιριού"
