Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 08:19

Στις 16 & 17 Ιουνίου η Μουσικοθεατρική παράσταση «Μια ζωή την έχουμε» στο Mediterranean Cosmos

Written by
891
Στις 16 & 17 Ιουνίου η Μουσικοθεατρική παράσταση «Μια ζωή την έχουμε» στο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, σας περιμένει από τις 9 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου με τις πιο ξεχωριστές βραδιές και άκρως καλοκαιρινή διάθεση στην εξωτερική πλατεία.

Γιατί έως 15 Ιουλίου στο Mediterranean Cosmos διασκεδάζουμε με μουσικοθεατρικές παραστάσεις, Astrococktail party, Wine Festival, βραδιές Stand-Up Comedy, φεστιβάλ μικροζυθοποιίας... Αλλά και επιλεγμένα cocktail με 5€! 

Στις 16 & 17 Ιουνίου, ώρα 20.30 θα παρουσιαστεί η Μουσικοθεατρική παράσταση «Μια ζωή την έχουμε» 

 Η μουσική σκηνή της TheatrAction έχει ετοιμάσει την παραγωγή «Μια ζωή την έχουμε» με οχτώ ηθοποιούς – μουσικούς, που είναι βασισμένη σε διασκευασμένα κωμικά στιγμιότυπα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, επενδυμένα με ζωντανή μουσική των νοσταλγικών μελωδιών τους. Πρόκειται για μία συρραφή αποσπασμάτων των έργων: Μια ζωή την έχουμε, Υπάρχει και φιλότιμο, Μαυρογιαλούρος, Θανασάκης ο Πολιτευόμενος, Η Κόρη μου η σοσιαλίστρια, Ο Μπακαλόγατος, Μια Ελληνίδα στο χαρέμι, Οι Θαλασσιές οι χάντρες, Το Ανθρωπάκι και πολλών άλλων, καθώς και τραγουδιών του Χατζιδάκη, του Θεοδωράκη, του Ξαρχάκου, του Χιώτη, του Ζαμπέτα, του Πλέσσα κ.α.

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση σε τραπέζι στο biscotto coffee+, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στην παρακάτω φόρμα για όποια από τις δυο μέρες επιθυμείτε.

 

Κάντε την κράτησή σας εδώ

 

 

Read 891 times

Latest from apostaktirio team