ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ «ΦANTASTIWORDS 2018» ΚΑΙ «ΦANTASTICART 2018»

UNCATEGORIZED, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΦANTASTICON 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ «ΦANTASTIWORDS 2018» ΚΑΙ «ΦANTASTICART 2018»
Στα πλαίσια του ΦantastiCon 2018 θα διεξαχθούν για τέταρτη και τρίτη συνεχή χρονιά αντίστοιχα ο διαγωνισμός Διηγήματος «ΦantastiWords 2018» και ο διαγωνισμός Φανταστικής Εικονογράφησης «ΦantasticArt 2018.»
To θέμα για τους δύο διαγωνισμούς είναι κοινό και αφορά το «Ξυπνώντας σε κόσμο ξένο.»
Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό διηγήματος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 23:59 ώρα Ελλάδος της Τετάρτης 30 Μαΐου 2018 συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα και να μας αποστείλλουν ένα διήγημα έως 4000 λέξεις που να ανήκει ξεκάθαρα στη λογοτεχνία του φανταστικού ως τις 23:59 ώρα Ελλάδος της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018.
Οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό φανταστικής εικονογράφησης θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 23:59 ώρα Ελλάδος της Πέμπτης 31 Μαΐου 2018 συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα και να μας αποστείλλουν ένα έργο διαστάσεων Α3 με αντικείμενο εμπνευσμένο αποκλειστικά από την κουλτούρα του φανταστικού ως τις 23:59 ώρα Ελλάδος της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018.
Τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς μπορείτε να τους δείτε στις φόρμες συμμετοχής τους.
Latest from apostaktirio team
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025
- Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Νίνας Διακοβασίλη - “Άγγελοι και Δαίμονες”, 27 – 29 Απριλίου 2025
- Πρόσκληση για Έκθεση Εικαστικών Τεχνών "Συνάντηση στην Ζάκυνθο με τα χρώματα της Επτανήσου"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Ναύπακτο (21/4/2025)
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ
- Η παράσταση «Μαζί» στο θέατρο Altera Pars
- Ανοιχτή πρόσκληση σε εικαστικούς για συμμετοχή στην ομαδική, διεθνή έκθεση εικαστικών με τίτλο: "Ορατό και Αόρατο" - "Visible and Invisible" 31 Μαΐου – 14 Ιουνίου 2025, Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή
- Κυκλοφορία Νέου Μουσικού Άλμπουμ της Πηγής Λυκούδη με τίτλο: «Μελοποιημένος Σωκρατικός Λόγος» - Ερμηνεία: Μιχαήλ Στέφος
- «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» της δικηγόρου-συγγραφέα Στεφανίας Σουλή παρουσιάζεται στην Αθήνα (3.4.2025)
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στη Θεσσαλονίκη (5/4/2025, στη Θεσσαλονίκη)
- Παρουσίαση βιβλίου: «ANTE PORTAS» - Συλλογικός τόμος (ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, 26/3/2025)
- Διήμερο παρουσιάσεων του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ο αετός με τα πολύχρωμα φτερά» της Αντωνίας Μπατσαλή σε εικονογράφηση της Λαρισαίας εικαστικού Στέλλας Κακκάβα (Λάρισα 26-27/3)
- Παρουσίαση του δίγλωσσου παιδικού βιβλίου «Ρήγας ο Βελεστινλής» της συγγραφέα Αγγελικής Θάνου - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22/3/2025 – Βόλος)
- ''ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ'' - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΓΛΩΣΣΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ (22.3.2025 - Εύοσμος Θεσσαλονίκης)
- Βίκυ Κυριακίδου "Μαγικό μου Φυλαχτό"
- Ο μονόλογος για την Παλαιστίνη «Πάντοτε ζήλευα τα αποδημητικά πουλιά» επιστρέφει στο H.ug
- ABSƎΝΤ: ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - Το ψυχολογικό δράμα του Γιώργου Αγγελίδη
- Eva Sakellari - Need Him (MCD Remix)
- Φεστιβάλ Ανκόρ - Ένας νέος θεσμός γεννιέται στο «Από Μηχανής» Θέατρο
- Μαρίκα Κλαμπατσέα- «Από του Φεγγαριού το Φως» | 4 & 5 Απριλίου στο Ιδιόμελο