Προκήρυξη του 9ου Παγκόσμιου Ποιητικού Διαγωνισμού της ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Προκηρύσσουμε τον 9ο Παγκόσμιο Ποιητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ελληνισμός-Ορθοδοξία-Αμφικτυονίες εις την διαχρονίαν». Το θέμα ανήκει στη σφαίρα της ελεύθερης γραφής. Η ποίηση πρέπει να κινείται εντός των ορίων της ευπρέπειας και θα υποβάλλεται σε πέντε αντίγραφα με ψευδώνυμο σε κλειστό φάκελο με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα κ.λ.π.), δεν πρέπει δε να υπερβαίνει τους 40 στίχους συνολικά. Η προθεσμία ορίζεται μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020 και οι συμμετοχές θα αποσταλούν στη διεύθυνση της Αμφικτυονίας (Γρηγορίου Λαμπράκη 38, Τ.Κ. 54638 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΤΗΛ. 2310 215659 ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ 6977 321330, υπ’ όψιν κου Μπουκόνη Δημήτρη). Τα τρία καλύτερα ποιήματα θα μελοποιηθούν από γνωστούς συνθέτες δωρεάν. Όπως γίνεται πάντα, τα ποιήματα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό θα εκδοθούν σε καλαίσθητο τόμο που θα αποσταλεί στον Απόδημο Ελληνισμό σε βιβλιοθήκες της Ελλάδος και του εξωτερικού.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας (Δημήτριος Μπουκόνης, τηλ. 2310 215659, 6977 321330).
Latest from Super User
- Η Blank Wall Gallery στη Βιέννη
- Ξανθίππη, η γυναίκα του Σωκράτη» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 8μμ στο Αρχαίο Θέατρο της Μαντινείας!
- Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Γυναικοκτονία", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης»
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΕΣΑΟΡΙΑΣ – ΜΟΡΦΟΥ
- Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: «MyCenae». Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών
- Η Λαϊκή Ορχήστρα "Απόστολος Καλδάρας" παρουσιάζει: "Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…" στο Θέατρο Βράχων
- Ο Tiny Jackal, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και οι ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ / THYGATERES
- «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη – ΚΘΒΕ
- Joseph Saar Apostolakis – “Αχαρτογράφητα Νερά”: Εκεί που η απώλεια γίνεται φως και ελπίδα
- Μάνος Χατζημαλωνάς Stand Up Therapy Tour 2026
- 9ο Chania International Photo Festival
- Ελένη Φιλίνη «Ανατροπή»
- 1ο Stand Up Comedy Festival
- Jazz Week on the roof | 5-11 Ιουλίου 2026
- ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ | ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
- ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
- Μινυρίσματα
- «ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ» KΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
- Μισή ώρα ήταν αρκετή
- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Graffiti in the City | Blank Wall Gallery
