Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 10:16

Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

Written by
837
Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με την υποστήριξη του θεατρικού τμήματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΛΟΦΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ προκηρύσσει διαγωνισμό συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου διάρκειας έως 15 λεπτών.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος μετά από 5 συναπτά έτη διοργάνωσης των επιτυχημένων διαγωνισμών συγγραφής θεατρικών έργων με την υποστήριξη του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης αποφάσισε να καινοτομήσει και να συμβάλει στην ενίσχυση της Ελληνικής Θεατρικής Δημιουργίας προσφέροντας την ευκαιρία σε νέους συγγραφείς και συγγραφείς/ερμηνευτές να παρουσιάσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες υπό μορφή θεατρικών μονολόγων σε υπαίθριο χώρο.

Από την 1η Νοεμβρίου 2021 μέχρι την  4η Απριλίου 2022, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή για να λάβουν μέρος στην προκριματική φάση, πραγματοποιώντας κατοχύρωση μονολόγου στην ΕΣΕ (τύπος έργου: Μονόλογος επί σκηνής), στη διεύθυνση:

https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Με την κατοχύρωση του μονολόγου, ο κάθε ενδιαφερόμενος εξασφαλίζει αυτομάτως τη συμμετοχή του στην προκριματική φάση του διαγωνισμού ενώπιον της επιτροπής.

Στην ειδική περίπτωση που η πληρωμή της κατοχύρωσης δεν δύναται να γίνει με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, μπορεί να γίνει με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς αριθ. λογ. IBAN GR5701718390006839133385616 (όλα τα έξοδα και οι τραπεζικές προμήθειες βαραίνουν τον εντολέα). Σχετικά με αυτή τη διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6932089819.

 Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/

Read 837 times

Latest from apostaktirio team