Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017 16:50

Διαγωνισμός Ζυθολογοτεχνίας Χικ! 1/8/2017-30/9/2017

Written by
2707
Διαγωνισμός Ζυθολογοτεχνίας Χικ! 1/8/2017-30/9/2017

Διαγωνισμός Ζυθολογοτεχνίας Χικ! 1/8/2017-30/9/2017 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της μπύρας και της ανάγνωσης βιβλίων. Η μπύρα σε δροσίζει και το βιβλίο σε ταξιδεύει όπου επιλέξεις.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να τα συνδυάσουμε διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό Ζυθο-λογοτεχνίας έτσι για να περάσουμε καλά και να πιούμε μερικές μπύρες παραπάνω.

Ο διαγωνισμός είναι απλός: Γράψε μια ιστορία με όποιο περιεχόμενο θέλεις, έως 1500 λέξεις, που να περιλαμβάνει απαραίτητα μία (1) τουλάχιστον φορά, Δέκα (10) από παρακάτω λέξεις/μπύρες, με όποια σειρά και όσες φέρεις θέλεις: 

ΑΡΓΩ, ΔΙΑΣ, ΚΙΡΚΗ, ΦΟΝΙΑΣ, ΠΙΚΡΗ, ΒΟΡΕΙΑ, ΔΕΛΦΟΙ (DELPHI), ΘΕΡΟΣ, ΒΑΜΠΙΡ (VAMBEER), ΕΡΕΒΟΣ, ΣΤΑΛΑ, ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ, MOLOTOV, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ (NOCTUA), ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ (DARK CROPS), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (OLYMPICA MAGNA), ΧΙΟΣ, ΜΥΚΟΝΟΣ (MIKONU), ΤΡΕΛΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ (CRAZY DONKEY), ΦΛΑΡΟΣ, ΛΥΡΑ, ΣΟΛΟ, ΦΟΥΡΙΑΡΗΣ, ΣΚΟΤΙΔΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ, ΑΣΚΙΑΝΟΣ, ΨΑΚΙ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, 56 ΝΗΣΙΑ (56 ISLES), ΣΚΝΙΠΑ, ΘΗΤΑ, ΩΜΕΓΑ, ΕΨΙΛΟΝ,  ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ (MAREA), ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ (VOLKAN), ΚΑΤΣΙΚΑ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ (ODYSSEY), ΑΛΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ή ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ (JOHNNIES), ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 8Η ΜΕΡΑ, ΛΑΒΑ (SEPTEM), ΚΕΡΚΥΡΑ, IONIO (CORFU), ΕΠΤΑ ΣΤΑΓΟΝΕΣ (SEVEN DROPS) 

Στείλ’την συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μέχρι 30/9/2017 μαζί με τα στοιχεία σου. Θα αξιολογηθεί από 3μελή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους:

Βλάχος Φίλιππος: Beer24

Χρήστος Κεσκίνης: Συγγραφέας

Όμηρος Ξενίδης: Διδάκτωρ Φιλοσοφίας – Συγγραφέας

και θα τη δημοσιεύσουμε άμεσα στην ιστοσελίδα μας και στο Facebook.
Κάνε like στο Coffee24/Beer24 και κοινοποίησε την δημοσίευση στη σελίδα σου και στις σελίδες των φίλων σου. Προσκάλεσε τους φίλους σου να σε ψηφίσουν μεταβαίνοντας στο site μας, κάνοντας like στο κουμπάκι που υπάρχει στο τέλος της ιστορίας σας, όπως αυτό: LIKE

Η ιστορία που θα λάβει τα περισσότερα likes μέχρι 10/10/2017 κερδίζει το πρώτο βραβείο. 

Βραβεία XIK:
1ος Νικητής: 1 κιβώτιο 24 φιάλες με τις μπύρες που χρησιμοποιήθηκαν στην ιστορία + 3 αντίτυπα της συλλογής
2ος Νικητής: 1 κιβώτιο 12 φιάλες με τις μπύρες που χρησιμοποιήθηκαν στην ιστορία + 2 αντίτυπα της συλλογής
3ος Νικητής: 6 φιάλες με τις μπύρες που χρησιμοποιήθηκαν στην ιστορία + 1 αντίτυπο της συλλογής
Για κάθε συμμετέχοντα (με δημοσιευμένη ιστορία): Κέρασμα μια παγωμένη μπύρα στο Coffee24/Beer24 

Όλες οι ιστορίες που θα εγκριθούν από τους κριτές μας θα εκδοθούν σε βιβλίο από τις Εκδόσεις Ρώμη το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην εκδήλωση απονομής των βραβείων καθώς και στους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.  

Δε θα γίνει ορθογραφικός ή συντακτικός έλεγχος παρά μόνο για απρεπές περιεχόμενο, για αυτό μήν πίνεις όταν γράφεις (και όταν οδηγείς βεβαίως βεβαίως)
Ιστορίες του τύπου: πήγα σε μιά μπυραρία και το μενού περιελάμβανε τις μπύρες ΑΡΓΩ, ΔΙΑΣ, ΚΙΡΚΗ, ΦΟΝΙΑΣ, ΠΙΚΡΗ, ΒΟΡΕΙΑ κτλ. δε θα δημοσιεύονται αλλά θα πρέπει μας πείς πού είναι αυτή η μπυραρία!
Δεν γίνονται δεκτές ιστορίες που διαφημίζουν καταστήματα ή επιχειρήσεις εκτός από τις ζυθοποιίες που αναφέρονται και φυσικά εμάς ?

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15/10/2017.

Καλή επιτυχία! Χικ!. 

https://www.cb24.gr

 

 

Read 2707 times

Latest from apostaktirio team