Παιδικά Τραύματα – Stand Up Comedy Show με τον Παναγιώτη Κούδα

Στις 7 και 8 Ιουνίου, στις 9.30 το βράδυ.

Special Guests: Ηρα Κατσούδα & Ανδρέας Πασπάτης

Χώρος Τέχνης SourLiBooM, Κ.Κρυστάλλη 4, 4ος όροφος, Πλ.Αντιγονιδών

Γενική είσοδος: 7 ευρώ - Φοιτητικό, ανέργων: 5 ευρώ

Κρατήσεις: http://www.sourliboom.com/#!reservations/c1rk8 και στο τηλ: 2314011584

 

Γεννήθηκα πριν από 36 χρόνια και είμαι 19 χρονών ακόμα γιατί δεν μετράω τις μέρες που δεν μου άρεσαν. Από μικρός κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι πάνω μου διαφορετικό από τα άλλα παιδιά. Μετά πήγαμε στον γιατρό και μου έκοψε το τρίτο αυτί. Άλλοι έχουν τρίτο μάτι αλλά εγώ είχα τρίτο αυτί, πράγμα αρκετά εύχρηστο καθώς μπορείς να κρεμάς πράγματα. Από τότε που μου το έκοψαν ακούω μόνο σε stereo αλλά έγινα συνηθισμένος. Στην διάρκεια της δικτατορίας ήμουν αγέννητος με αποτέλεσμα να μη μπορέσω να εκποιήσω την επαναστατικότητα μου με κάποια πολιτική θέση στο ΠΑΣΟΚ και ή έμφυτη τάση μου για υποκρισία βρήκε διέξοδο στο Stand Up Comedy. H μητέρα μου δεν μου αγόρασε ποτέ το πειρατικό των Plamobil και μου έμεινε απωθημένο. Πλέον δεν ζω στο Παρίσι.

 

Βιογραφικό

Ασχολείται με το stand-up από το 2001. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το stand up comedy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έχει εμφανιστεί σε ομαδικές παραστάσεις σε όλη την Β. Ελλάδα και Αθήνα με τα περισσότερα γνωστά ονόματα του χώρου τα τελευταία 8 χρόνια, και εκτός απο bar/stage έχει κάνει παραστάσεις και σε συνεργασία με θέατρα (ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Ταξίδι Ονείρου και Φλέμινγ στην Θεσσαλονίκη, και Eliart στην Αθήνα)

Έχει παρουσιάσει 2 μεγάλου μήκους solo παραστάσεις με τίτλους «Μυθολογία» (2003-2005) και «Παιδικά τραύματα» (2011-2012).

Είναι ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης, του μοναδικου θεσμού για την κωμωδία στην Ελλάδα που γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια και το 2013 πραγματοποιήθηκε σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη. (Περισσότερα στο www.comedyfest.gr)

Κατοικεί μόνιμα στην Ξάνθη, και εκτός του stand-up ασχολείται και με το  improv (κωμικούς αυτοσχεδιασμούς) με τμήματα στην Αλεξ/πολη, Ξάνθη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη.

 

https://www.facebook.com/panagiotisk.standup