Οι φωτογράφοι Σταυρούλα Κολιδάκη και Ελπίδα Τέμπου έστησαν την πρώτη τους προσωπική έκθεση σε έναν αντισυμβατικό εκθεσιακό χώρο (οικία) με τίτλο ‘Together’.

Η έκθεση περιλάμβανε έξι θεματικές ενότητες κοινωνικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου με τρία θέματα ανά φωτογράφο. Το πρώτο θέμα της Σταυρούλας Κολιδάκη, περιλάμβανε τη ζωή  των παιδιών στη «Φλόγα» (Σύλλογος Γονέων και Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες). Το δεύτερο θέμα αποτύπωνε την περιγραφή δύο παλαιών κτιρίων της Αθήνας και το τρίτο εστίαζε στο θέμα της απώλειας. Παράλληλα, η Ελπίδα Τέμπου παρουσίασε δύο θέματα με φωτογραφίες για την κίνηση, τόσο στο ανθρώπινο σώμα όσο και στο φυσικό τοπίο, ενώ το τρίτο θέμα της περιλάμβανε φωτογραφίες από το νησί της Άνδρου.

Σκοπός της έκθεσης ήταν να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τα προαναφερθέντα θέματα ενώ συγχρόνως να υπογραμμίσει ότι δια μέσω του φωτός αντανακλώνται φυσικά, κοινωνικά αλλά και πολιτιστικά θέματα, που εν καιρώ γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ψυχή του καλλιτέχνη και τα οποία εν συνεχεία εκφράζονται-αποτυπώνονται  μέσα από την τέχνη τής φωτογραφίας.

Χώρος που διεξήχθη κατά τον μήνα Σεπτέμβριου: Καλογρέζης 19, Χαλάνδρι