Ο Στάθης Γκαντζούρας συστήνεται ως τραγουδοποιός, Νέο Sinlge

Μας συστήθηκε μέσα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και την συνεργασία του με την διεθνούς φήμης σολίστ, βιρτουόζο του ακορντεόν και συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια . Μετά το άκουσμα του πρώτου τραγουδιού που αγαπήσαμε και περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο album με τίτλο ''Ζήτω'' - ένα τραγούδι το οποίο σύμφωνα με τον ερμηνευτή είναι ο καθρέφτης της ίδιας της ζωής - με την μουσική της Ζωής Τηγανούρια να σε παρασύρει στον ρυθμό και την έντασή της και τον στίχο του Ηλία Κατσούλη να αναφέρεται σε εκείνα τα στοιχεία που δίνουν αξία στη ζωή μας, ακολουθεί το δεύτερο τραγούδι του album με τίτλο ''Σ΄ ένα άδειο χαρτί'' σε μουσική και στίχους του ίδιου του ερμηνευτή. Το album κυκλοφορεί από την ZOE MUSIC LTD.
Εδώ ο Στάθης Γκαντζούρας παίρνει επιπλέον θέση τραγουδοποιού και καταθέτει στο πεντάγραμμο μουσικές που μας ταξιδεύουν νοερά σε ηχοχρώματα της ανατολής, στοιχεία τα οποία έχουν επηρεάσει τον ίδιο. Ακούμε μουσικά όργανα που έχει αγαπήσει από τα παιδικά του χρόνια όπως τον ήχο του ακορντεόν. Ιδιαίτερη τιμή για εκείνον καθώς η σπουδαία βιρτουόζος του ακορντεόν τον τιμά παίζοντας μοναδικά με τον ξεχωριστό δικό της τρόπο , αλλά και ούτι όπου παίζει ο ίδιος.
Θα τον ακούσουμε να λέει πως '' κλείνω τα μάτια και νιώθω εκείνο το αεράκι να με διαπερνά, εκείνο που κουβαλά μαζί του τα αρώματα, τα μπαχάρια, μία εποχή που ως νεότερη γενιά δεν γνωρίσαμε ποτέκι όμως μας ταξιδεύουν σε εκείνα τα σοκάκια της Πόλης με τα υπέροχα αρχοντικά και τα κάρα που σέρνουν πανέμορφα άλογα, τους μοναδικούς οργανοπαίχτες και τις βελούδινες γυναικείες και αντρικές φωνές μιας άλλης εποχής''.
Σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον τραγουδοποιό η συμμετοχή του σε συναυλίες της Ζωής το καλοκαίρι του 2017 όπου και παρουσίασε το ''Σ' ένα άδειο χαρτί''. Ο ίδιος βλέπει να παίρνουν σάρκα και οστά δικές του συνθέσεις, τραγούδια και να αγκαλιάζεται δισκογραφικά από μία δημιουργό με τεράστια πορεία και εμπειρία στον χώρο της μουσικής, με την εταιρία της ZOE MUSIC LTD να του δίνει βήμα αλλά ταυτόχρονα και ευθύνη, συνέπεια, κίνητρο για την συνέχεια κάτι που δεν ξεχνά να αναφέρει σε κάθε του βήμα.
Latest from apostaktirio team
- 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους - Undone So Many (between Lausanne and Izmir) - 27 Μαΐου / 15 Ιουνίου 2023
- Η «σχεδία» της ίασης
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ζ’ Διαγωνισμού Διηγήματος «Στέλιος Ξεφλούδας» με θέμα «Το Κάστρο»
- «Αποσπερίτη Μου» | Ο Λάζος Κυριακίδης μόλις κυκλοφόρησε το καινούργιο του τραγούδι
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ // ΒΕΓΓΕΡΑ
- 7ος Εθνικός Διαγωνισμός με θέμα: "Περιβάλλον. Μετανάστευση. Πανδημία. 25 Χρόνια λειτουργίας της Πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας"
- Βασίλης Μπαμπανιάρης - "Θολά Νερά"
- "Κίνηση ΜΑΤ" στο Θέατρο ΑΘΗΝΩΝ
- ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ IPEAR
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2022-2023 (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)
- 1oς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΖΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (Ε.Λ.Α.)
- ''12 Ιστορίες – 7 Γυναίκες δημιουργούν'' (Συλλογικό έργο)
- "Μικρά ταξίδια της ψυχής" - Άννα Ορφανού
- ''Στα παλιά λημέρια'', Κοσμάς Ηλιάδης
- Διακριθέντες Διαγωνισμού με θέμα: Πειραματική Φωτογραφία
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
- ''Τέτα Καρέτα - Teta Caretta'', Μαρία Παπαϊωαννίδου
- ''Ενσυναίσθηση θα πει… νιώθω εγώ όπως κι εσύ!'', Κατερίνα Τζούρτζου
- ''Παραμύθια από την Πόλη – Αφηγήσεις του πατέρα μου'', Ελισάβετ Σατσόγλου
- "Η Σία και η Οδύσσεια των αισθήσεων", Βασιλική Ρακοπούλου