«Όνειρα γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά από 22 Οκτωβρίου στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

«Όνειρα γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά.
Με την Ελπίδα και τη Σαλίνα Γαβαλά
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από 22 Οκτωβρίου 2018
Μετά την εξαιρετικά θερμή υποδοχή που είχε την προηγούμενη σεζόν στο Σύγχρονο θέατρο, η πρωτότυπη και βαθιά συγκινητική παράσταση «Όνειρα Γλυκά» της Σαλίνας Γαβαλά, επιστρέφει από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.
Τα «Ονειρα Γλυκά» είναι μια μουσική / θεατρική παράσταση με ζωντανή ορχήστρα, όπου γνωστά ελληνικά τραγούδια γίνονται ένα με το θεατρικό κείμενο.
Το έργο πραγματεύεται τη ζωή μιας κοπέλας 30 ετών η οποία καθώς κάνει μια ανασκόπηση της ζωής της, ξεδιπλώνει αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια μέχρι το παρόν ,ερχόμενη αντιμέτωπη με τον μελλοντικό της εαυτό, ο οποίος εμφανίζεται για να τη βοηθήσει να δει τα πράγματα πιο θετικά , να συμφιλιωθεί με τα λάθη του παρελθόντος και να επικεντρωθεί στις απλές στιγμές και στο τώρα. Ένα ταξίδι που θα την οδηγήσει στην αυτογνωσία.
Μέσα από αυτό το γεμάτο εναλλαγές ταξίδι η παράσταση αποκαλύπτει στον θεατή τον τρόπο για να κατακτήσει την ευτυχία, αποτελώντας έναν οδηγό αισιοδοξίας.
Η Σαλίνα Γαβαλά αυτοαναλύεται, σχεδόν βιογραφείται μέσα από το κείμενο που είναι ουσιαστικά ένας ατομικός διάλογος για την ταυτότητα και τα θέλω μας, μέσα από τον καθρέφτη μιας μελλοντικής ηλικίας, ένα ταξίδι στο παρόν και το μέλλον.
Στον ρόλο της μελλοντικής ηρωίδας, η σπουδαία Ελπίδα, που εκπλήσσει με τις υποκριτικές και φωνητικές της δυνατότητες και τον συγκινητικό τρόπο που ερμηνεύει την ηρωίδα στο μέλλον της.
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος, φτιάχνοντας ένα απολαυστικό μιούζικαλ δωματίου, όπου ακούγονται μεταξύ άλλων, τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Λίνας Νικολακοπούλου, Νίκου Ζούδιαρη, Παρασκευά Καρασούλου, Δήμητρας Γαλάνη, Χαρούλας Αλεξίου, Γιώργου Ανδρέου, Θέμη Καραμουρατίδη, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Κώστα Χατζή, Κώστα Τουρνά.
Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Τσολάκος: πιάνο – ενορχηστρώσεις
Αχιλλέας Διαμαντής: κιθάρα
Μιχάλης Κεχαγιάς: μπάσο
Αλέξης Κώστας: Κρουστά
Θεατρικό κείμενο: Σαλίνα Γαβαλά.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Παίζουν και τραγουδούν: Ελπίδα & Σαλίνα Γαβαλά
Εμφανίζεται σε video: Δημήτρης Ισσαρης
Σκηνογράφος: Στέβη Λύτρα
Σχεδιασμός φωτισμού: Μίλτος Λυσίκατος
Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Χωριανόπουλος
Ηχοληψία: Μανώλης Καλλίτσης
Video Production: Θοδωρής TED Ζωγράφος
Artwork: Σταύρος Van Der Wilt
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου
Β' βοηθός σκηνοθέτη: Δώρα Χουρσανίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κουκάς - Δημήτρης Χωριανόπουλος
Πρεμιέρα: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου
Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια παράστασης: 95'
Εισιτήρια: 13 ευρώ εισιτήριο εισόδου σάλας - 10 ευρώ εισιτήριο εξώστη.
Ελάχιστη υποχρεωτική κατανάλωση 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Προπώληση: Viva.gr, Seven spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολις, Αθηνόραμα.gr, Yoleni's, Kremlino
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο: Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη.
Τηλέφωνο: 210 9315600.
Latest from Super User
- Στράτος Κύπρος "Δυο αγκαλιές" : Νέο τραγούδι και video
- Ελληνική υπογραφή στο Hollywood από τις Duo Z (Zoe Tiganouria & Zizi Bologna) είναι γεγονός! Στις 3 Μαΐου κυκλοφορεί το soundtrack της πολυβραβευμένης ταινίας "Forbidden Tango"
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 14ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025, Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (έως 18/7)
- Απολαύστε το νέο Video Clip της κωμικής παράστασης «Νύχτα Φόνου» σε ερμηνεία Φάνη Μπουχλαριώτη!
- «Ο Αιώνας του Μίμη Πλέσσα»: Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα για το MDA Ελλάς, 18 Ιουνίου 2025
- Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής: Αποτελέσματα 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Διηγήματος
- Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ H' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟTΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2024-2025
- Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Chania International Photo Festival (CIP Festival) ανοίγει τις πύλες του από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2025
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025 - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΑΣ ΑΒΕΡΩΦ - ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ - ΔΙΗΓΗΜΑ KAI ΠΟΙΗΣΗ
- Νίκος Καββαδίας - Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 14ου Διαγωνισμού Ποίησης ΣΠΕΚ “των Θαλασσών τα Λόγια”
- 3ος Δρόμος Θυσίας «Κακολύρι 1944» . Όταν η Μνήμη μετουσιώνεται σε Δύναμη
- Βραβεία 3ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ρήγας ο Βελεστινλής» της Αγγελικής Θάνου από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο (6/5, Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης)
- 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο λογοτεχνικό είδος του πεζοτράγουδου, από το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.
- Κυριακή 25 Μαΐου 2025 οι απονομές του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για την Κύπρο, των Εκδόσεων Αποστακτήριο και του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
- Αποτελέσματα 3ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εκδόσεων Αποστακτήριο & Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, «1974-2024: 50 χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή εδαφών της Κύπρου»
- Έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά / 2 – 8 Σεπτεμβρίου 2024
- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ” ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024.
- ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ "ΤΟ ΣΟΥΞΕ"
- Καλοκαίρι Στο Νότο | Το νέο Viral βίντεο από την Κρήτη έφτασε! (ΔΤ)