Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 11:36

Antonis Vlachos - I'm leaving you - Νέο τραγούδι!

Written by
714
Antonis Vlachos - I'm leaving you - Νέο τραγούδι!

Antonis Vlachos
ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
"I'm leaving you" 

O Antonis Vlachos είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής, performer, Loop Artist. Το μουσικό του ταξίδι ξεκινά το 1998, όπου μέχρι και σήμερα έχει παίξει σε μπάντες μουσικού ύφους Pop,Rock, Funk, Blues, Soul και Metal.

Το σημείο σταθμός της μουσικής ζωής του ως τώρα βρίσκεται πίσω στο 2009 όπου και ταξίδεψε στο Λονδίνο με την κιθάρα του στην πλάτη.

Εκεί πειραματίστηκε και δοκιμάστηκε παίζοντας σε πλατείες, μετρό, pubs αλλά κυρίως στον δρόμο.  

Ο Αντώνης έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς μουσικούς και συγκροτήματα, εντός και εκτός συνόρων .

Ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρη φύση και αδιάκοπες ανησυχίες που το  βιογραφικό του απαριθμεί αρκετές πετυχημένες εμφανίσεις σε στέκια και μουσικές σκηνές σε Ελλάδα και Κύπρο {Pub στο Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Δουβλίνο, Λονδίνο, Βερολίνο, Μιλάνο}

Συμμετείχε στα μεγάλα μιούζικαλ "Οι καμπάνες του Edelweiss", "HAIR", "Jesus Christ Super Star", "Moby Dick" και έχει συνεργαστεί στις καλοκαιρινές συναυλίες των Σάκη Ρουβά, Στέλλιο Ρόκκο, Πάνο Μουζουράκη και Χρήστο Δάντη.  

Με διάθεση να διευρύνει τους ορίζοντές του και να δοκιμάσει νέες συνεργασίες σε δημιουργικό επίπεδο, ο Αντώνης  εντάσσεται στην Μουσική οικογένεια της Celestial keys Records και επιστρέφει με τον πιο αυθόρμητο και ευχάριστο τρόπο για να μοιραστεί με τους «φίλους» του ένα αγαπημένο του  τραγούδι σε μουσική και στίχους του ίδιου  με τίτλο «I'm leaving you».  

Για την σεζόν 2019-2020 ο Αντώνης βρίσκεται στο ESTATE CLUB ATHENS μαζί με τους Σάκη Ρουβά, Έλενα  Παπαρίζου, Στέλλιο Ρόκκο , ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται στο studio για τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα, καθώς και για την προετοιμασία συναυλιών με την μπάντα του "Antonis Vlachos Full Band".

Κυκλοφορεί από την Celestial Keys Records.  

CREDITS 

I'm leaving you

Antonis Vlachos - I'm leaving you

Music / Lyrics : Antonis Vlachos

Record & produced @ Def Factory by Pilha Spyros

Mixed / Mastered by Lambros Kritsimas

Layout by : The BastArt (http://thebastart.deviantart.com/)

Picture by : Kosmas Koumianos

Label: Celestial Keys Records 2019 

Καλή Ακρόαση.

CONTACT

SOFIA PERIDI | PR/ Promo Manager | Press Office

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

GIORGOS SKORDILIS | Press Office | Radio Promo Manager

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 714 times

Latest from Super User