Ζωή Λιαντράκη - Το δάκρυ της βροχής
Ζωή Λιαντράκη - Το δάκρυ της βροχής
Η Ζωή Λιαντράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος αποφοιτώντας πρώτη από την σχολή της και εργάζεται ως ερμηνεύτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.
Από πολύ μικρή μπήκε στη ζωή της η μουσική και το τραγούδι, στην αρχή ως μέλλος χορωδιών στο σχολείο και στο ωδείο και αργότερα και ως σολίστα. Από το 2013 ασχολείται πλέων επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές της πόλης της. Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο της digital CD single με τίτλο «Στα μονοπάτια της ζωής» το οποίο περιελάμβανε τρία τραγούδια σε στίχους του Νίκου Παλλάδιου και μουσική του Θάνου Μπένου και του Γιώργου Μπακαλίδη και πρόσφατα επανήλθε με το καινούριο της τραγούδι «Το δάκρυ της βροχής» σε στίχους της Γιώτας Γερογιώργη και μουσική της Κωνσταντίας Κατσιάμπα και ενορχήστρωση του Γιώργου Μίγκα.
Η Ζωή Λιαντράκη επανέρχεται και ''ντύνει'' με την ιδιαίτερη χροιά της το νέο τραγούδι της με τίτλο το ''Δάκρυ της βροχής'',σε στίχους Γιώτας Γερογιώργη και μουσική Κωνσταντίας Κατσιάμπα.Η Ζωή Λιαντράκη είναι αναμφίβολα μία μοναδική ερμηνεύτρια η οποία επιλέγει προσεχτικά τα καλλιτεχνικά της βήματα.Με την λυρική φωνή της μας ταξιδεύει μαγικά στα μονοπάτια της ψυχής.Είναι ένα τραγούδι που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.
Latest from Super User
- Η Blank Wall Gallery στη Βιέννη
- Ξανθίππη, η γυναίκα του Σωκράτη» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 8μμ στο Αρχαίο Θέατρο της Μαντινείας!
- Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Γυναικοκτονία", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης»
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΕΣΑΟΡΙΑΣ – ΜΟΡΦΟΥ
- Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: «MyCenae». Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών
- Η Λαϊκή Ορχήστρα "Απόστολος Καλδάρας" παρουσιάζει: "Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…" στο Θέατρο Βράχων
- Ο Tiny Jackal, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και οι ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ / THYGATERES
- «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη – ΚΘΒΕ
- Joseph Saar Apostolakis – “Αχαρτογράφητα Νερά”: Εκεί που η απώλεια γίνεται φως και ελπίδα
- Μάνος Χατζημαλωνάς Stand Up Therapy Tour 2026
- 9ο Chania International Photo Festival
- Ελένη Φιλίνη «Ανατροπή»
- 1ο Stand Up Comedy Festival
- Jazz Week on the roof | 5-11 Ιουλίου 2026
- ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ | ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
- ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
- Μινυρίσματα
- «ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ» KΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
- Μισή ώρα ήταν αρκετή
- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Graffiti in the City | Blank Wall Gallery
