Δευτέρα, 31 Μαϊος 2021 18:37

Νέο video clip : Εύη Ροζάκη and The Pergamonto Band - Άκου

Written by
495
Νέο video clip : Εύη Ροζάκη and The Pergamonto Band - Άκου

Summer Hit - Με καλοκαιρινή διάθεση.
Εύη Ροζάκη and The PergamontoBand - Άκου
(Official Video Clip)


Εύη Ροζάκη and The Pergamonto Band | Άκου
Μουσική : Κουρκουμέλης Γιάννης - Στίχοι : Ροζάκη Εύη
Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου
Κυκλοφορεί από την Voca Records © 2021

Το τραγούδι «Άκου» έχει την υπογραφή του σπουδαίου μαέστρου και συνθέτη Γιάννη Κουρκουμέλη, με στίχους εμπνευσμένους από την Εύη Ροζάκη και αποτελεί ένα καλοκαιρινό hit που έχει σκοπό να ταξιδέψει τους ακροατές στον κόσμο αυτό που η καρδιά χαίρεται και αγαπά. Αυτό το διάστημα κινείται δισκογραφικά, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το group The Pergamonto Band

"Άκου την καρδιά μου, πως χτυπάει σαν τρελλή
παρέα κάνε στα ονειρά μου, ώς το πρωί...
άκου νοιώσε την αγαπή, ζησε κάθε μας στιγμή
παραδώσου στα φιλιά μου ως το πρωί.."

Δείτε το όμορφο video clip : https://youtu.be/_TsazUYT9P8

Εύη Ροζάκη, γεννιέται και μεγαλώνει στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών αρχίζει να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα και πιάνο, ταλέντα που αναγνωρίζει αμέσως ο μουσικός παππούς της. Μόλις τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο δίνει εξετάσεις για το Πρώτο Πρότυπο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, όπου και σημειώνει επιτυχία.
Η ίδια υπογραμμίζει πως η παιδεία και εκπαίδευση που έλαβε τα 6 χρόνια φοίτησής της εκεί, καλλιέργησαν και ταυτόχρονα απελευθέρωσαν το πνεύμα και την ψυχή της και αποτέλεσαν σταθμό για τη μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία. Παράλληλα με τη μουσική σπουδάζει στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ,στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας.
Εργάζεται σε χώρους σχετικούς με το αντικείμενό της και πάντα αγωνίζεται να μεταδώσει την ευαισθησία της μουσικής στο περιβάλλον της. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες ως τραγουδίστρια με Rock, Pop, Disco, Funk &Soul groups καθώς και με ρεμπέτικα σχήματα και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και μουσικοσυνθέτες για την κυκλοφορία Cd's.

Καλή σας ακρόαση...

 

Read 495 times

Latest from Super User