Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 09:17

Κωνσταντίνα Ψυχάρη & Βασίλης Σπηλιόπουλος - «Κανελλόριζα» από την Spider Music

Written by
604
Κωνσταντίνα Ψυχάρη & Βασίλης Σπηλιόπουλος - «Κανελλόριζα»  από την Spider Music

Κωνσταντίνα Ψυχάρη & Βασίλης Σπηλιόπουλος - «Κανελλόριζα»

από την Spider Music

Η Spider Music παρουσιάζει την διασκευή του Παραδοσιακού τραγουδιού της Μικράς Ασίας «Κανελλόριζα».

Η Κωνσταντίνα Ψυχαρη με τον Βασίλη Σπηλιόπουλο έβαλαν την δική τους υπογραφή και όχι μόνο διατήρησαν την «Κανελλόριζα» να μην χαθεί στο πέρασμα του χρόνου , αλλά την εμπλούτισαν με αγάπη και καλλιτεχνική αρτιότητα σεβόμενοι το παραδοσιακό ηχόχρωμα.

Η ομάδα τους έδεσε οπτικά από τον ταλαντούχο Δημοσθένη Κωστόπουλο.

Για τους λάτρης της Παραδοσιακής μουσικής η «Κανελλόριζα» μας είναι η έκπληξη του φετινού καλοκαιριού!

Official links

https://www.facebook.com/SpiderMusicLBL/

www.spider-music.com

Κωνσταντίνα Ψυχάρη

Η Κωνσταντίνα Ψυχάρη τελείωσε την Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα και έκανε το μεταπτυχιακό της στην Επαγγελματική Μετάφραση στο Στρασβούργο  Κάπου εκεί στο Στρασβούργο συνειδητοποίησε ότι ήθελε Να ασχοληθεί  με το τραγούδι και το θέατρο, ξεπερνώντας τελικά, όπως λέει η «το stage fright στην ηλικία των...28»!

 Έχοντας κάνει πιάνο από μικρή, ξεκίνησε θεωρία της μουσικής στο Ωδείο Αθηνών για να διευρύνει τις γνώσεις της και φωνητική σε τρία άλλα ωδεία. Η Κωνσταντίνα συμμετείχε  σε θεατρικές ομάδες, συναυλίες του Ελληνικού Ωδείου και του Music Road, καθώς και σε μία μελοδραματική του Ελληνικού Ωδείου, με κοστούμια από τη Λυρική Σκηνή. Από όλες τις καλλιτεχνικές της αναζητήσεις και ασχολίες την κέρδισε το τραγούδι.

 Έχει συμμετάσχει σε πολλά jam nights, με πολλές συνεργασίες και  μουσικούς από διαφορετικούς χώρους.

Από το 2020 ξεκίνησε να ηχογραφεί  covers από τραγούδια κυρίως ηλεκτρονικής μουσικής ως vocalist και με τη συνεργασία αξιόλογων μουσικών.

Με τη συμμετοχή της στο παραδοσιακό τραγούδι «Κανελλόριζα» (Ιούνιος 2021) ξεκινάει ένας κύκλος ενασχόλησης και με ένα διαφορετικό μουσικό χώρο από ότι γνώριζε, μια νέα συνεργασία με τον Βασίλη Σπηλιόπουλο και τον Δημοσθένη Κωστόπουλο, με νέα projects που σύντομα θα παρουσιάσουν.

Βασίλης Σπηλιόπουλος

Ο Βασίλης Σπηλιόπουλος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ασχολία του με την κλασική κιθάρα το 1984, με συμμετοχές σε μουσικά σχήματα ήδη από το 1986, ενώ το 1993 άρχισε και μαθήματα φωνητικής.

Η επαγγελματική του καριέρα στη μουσική ξεκίνησε το 1994 όταν, ως προσωπική επιλογή του Γιάννη Αργύρη, έπιασε δουλειά στην ιστορική μπουάτ «Εσπερίδες» ερμηνεύοντας τραγούδια του Νέου Κύματος και του Μάνου Χατζηδάκη.

Το 2000 μπήκε στη δισκογραφία ως συνθέτης και τραγουδιστής με το συγκρότημα «Έβενος» (1997 - 2004), με το οποίο κυκλοφόρησε δύο ολοκληρωμένες δουλειές τα «Μαγεμένα», 2000 και «Τα λόγια των ανθρώπων» 2003.

Συνεργάστηκε με τη μεσόφωνο Λίλιαν Τσατσαρώνη με την οποία και παρουσίασε σημαντικές στιγμές της Ελληνικής μουσικής σε συναυλίες και ηχογραφήσεις με κομμάτια των μεγάλων συνθετών όπως Αττίκ, Γούναρη, Γιαννίδη σε διασκευή για φωνή, κιθάρα και κοντραμπάσο.Συμμετέχει σε ροκ σχήματα παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα και μαντολίνο σε live εμφανίσεις και ηχογραφήσεις. Έχει «δανείσει» τη φωνή του σε τραγούδια θεατρικών παραστάσεων και έχει ηχογραφήσει κιθάρες σε μουσική για το θέατρο. Δουλεύει διαρκώς σε καινούρια projects που πρόκειται να εκδοθούν στους επόμενους μήνες.

Κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλα τα καταστήματα από την Spider Music .

 

 

Read 604 times

Latest from apostaktirio team