Print this page
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 17:45

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....στο Μπαράκι της Διδότου – Δευτέρα 29/11, 6/12 και 13/12

Written by
560
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....στο Μπαράκι της Διδότου – Δευτέρα 29/11, 6/12 και 13/12

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ....στο Μπαράκι της Διδότου – Δευτέρα 29/11, 6/12 και 13/12

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Τι συμβαίνει όταν 4 φίλοι -και ταυτοχρόνως ετερόκλητοι τραγουδοποιοί- ενώνουν στη σκηνή τις φωνές τους, τα τραγούδια τους και την αγάπη τους για τη μουσική;

Μια απολαυστική παράσταση, όπου η διαφορετικότητα των δημιουργών κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του ακροατή καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, με τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και με πρωτότυπο υλικό που φέρει μέσα του τους μεγάλους δασκάλους του τραγουδιού.

Οι 4 φίλοι Παναγιώτης Αυγερινός, Παντελής Καλαμάκης, Σπύρος Λούκος και Τάσος Λούκος, σας προσκαλούν σε μια παράσταση μοιρασμένη ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Δευτέρα 29/11, 6/12 και 13/12

Ώρα έναρξης 20:30

Είσοδος 8 ευρώ

Facebook event: https://www.facebook.com/events/879797542732408

ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΔΟΤΟΥ

Διδότου 3, Κολωνάκι

Τηλ. Κρατήσεων 210-3642990

Το Μπαράκι της Διδότου - https://www.facebook.com/barakitisdidotou/

Τάσος Λούκος/Tasos Loukos - https://www.facebook.com/tasosloukos.gr

Σπύρος Λούκος / Spiros Loukos - https://www.facebook.com/%CE%A3%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9B%CE%BF%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CF%82-Spiros-Loukos-154044634646421

Παναγιώτης Αυγερινός - https://www.facebook.com/panagiotis.avgerinos.official/

Pantelis kalamakis - Παντελής Καλαμάκης - https://www.facebook.com/pantelisofficial

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.. ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική στην ηλικία των έξι... στην αρχή πιάνο κι αργότερα κιθάρα...

*Τελειόφοιτος του Φυσικού Αθηνών, το οποίο εγκατέλειψε για να ασχοληθεί επαγγελματικά

με τη μουσική...

*Βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης ωδείου Φακανα.

 *Έχει συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Πέτρο Ζούλια στις θεατρικές παραστάσεις  συνθέτωντας μουσική για τα έργα :

 Misery (2008)

Επισκέπτες (2011) 

Σφαγή Μηλίων (2016)

Τσάρλι Chaplin (2017)

Γυναίκες του Παπαδιαμάντη (2017)

Στα Άκρα (2017)

Ο Συμβολαιογράφος (2018)

Οι Φάλαινες του Αυγούστου (2019)

Μαρίκα (2019)

*Έχει κάνει ενορχήστρωση, επιμέλεια μουσικής, σύνθεση και μουσική διδασκαλἰα στο K.Θ.Β.Ε στην παράσταση "Rock Story" (2009)...

 *Είχε την μουσική επιμέλεια στην παράσταση "Η Θεία μου και Εγώ" (2012)...

*Εργάστηκε ως τεχνικός επεξεργασίας ήχου στην παράσταση "Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου" (2007)...

*Το 2007 κυκλοφόρησε με το συγκρότημα "Μέρες" τον δίσκο "Παντοτινή Χαραγματιά"...

*Το 2012 κυκλοφόρησε με το συγκρότημα "Klein Mein" τον ομὠνυμο δίσκο.

*Έχει ηχογραφήσει και παίξει επί σκηνής ως session μουσικός, με αρκετούς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες και σχήματα.

Ενδεικτικά:

Αφροδίτη Μάνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Γιώτα Γίαννα, Βασίλη Καζούλη, Διονύση Τσακνή, Δημήτρη Πουλικάκο, Βαγγέλη Γερμανό, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Μηλιώκα, Χρήστο Δάντη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Σπύρο Γραμμένο, Δώρο Δημοσθένους, Εβελίνα Νικόλιζα, Sofita, Bluezouki, Eva Kesselring...

*Έχει συνεργαστεί με την Καμεράτα και τον Νίκο Πλατύραχο για το Beatles Tribute concert στο Μέγαρο Μουσικής τον Μάη του ᾽15

*Τον Μάρτιο του '15 κυκλοφόρησε την 1η προσωπική δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Παιδί Ανυπόμονο"...

*Τον Μάρτιο του᾽18 κυκλοφόρησε την 2η προσωπική δισκογραφική του δουλειά με τίτλο Παίρνω τη Σκυτάλη στήν οποία συμμετείχαν ο Γιάννης Ζουγανέλης,ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Πουλικάκος

*Τον Μάιο του 2021 κυκλοφόρησε την 3η του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Εμείς οι Μόνοι στην οποία συμμετείχε ο Χρήστος Δάντης.

Links

Youtube: https://www.youtube.com/panagiotisavgerinos

Fb page: https://www.facebook.com/panagiotis.avgerinos.official/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7bIbZiM7qofmjrxKx2Iidx

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ

Ο Παντελής Καλαμάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Απ' την ηλικία των οκτώ περίπου ετών ξεκίνησε την επαφή του με τη μουσική παίρνοντας μαθήματα κλασσικής κιθάρας από τον Διομήδη Ανδρομιδά και αργότερα από τον Κώστα Ορφανίδη. Μετέπειτα φοίτησε στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στο τμήμα Μοντέρνου Τραγουδιού.

Αρχικά κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο "Στο Δικό σου Νησί" όπου περιέχει το ομώνυμο τραγούδι καθώς και τι τραγούδι του "Σκιά Στο Σκοτάδι".

Αρχίζει να εμφανίζεται με επιτυχία σε γνωστές μουσικές σκηνές στην Αθήνα και ειδικότερα από το 2015 αρχίζει να εμφανίζεται συστηματικά στον "Σταυρό του Νότου", καθώς και στην εμβληματική σκήνη "Το Μπαράκι της Διδότου" (πρώην "Mπαράκι του Βασίλη").

Προσφάτως κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "5+5 δέκα" με δέκα τραγούδια και συνεργασίες με σημαντικούς συνδημιουργούς, όπως ο Άρης Δαβαράκης και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος.

Η μουσική του πορεία έως τώρα αναπτύσσεται ποιοτικά και σταθερά με δυνατότητες να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικούς εκπροσώπους του σημερινού ελληνικού τραγουδιού μας!

Social :

https://instagram.com/panteliskalamakis?utm_medium=copy_link

https://www.facebook.com/pantelisofficial/

https://www.facebook.com/kalamakis.padelis

ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΚΟΣ

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα.

          Σπούδασε κλασικό και jazz πιάνο, σύγχρονη κιθάρα, ανώτερα θεωρητικά και είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών της Αθήνας.

            Συνεργάζεται ως μουσικός και ενορχηστρωτής με διάφορα σχήματα και καλλιτέχνες, με πολυάριθμες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και θέατρα, αλλά και σε στούντιο ηχογραφήσεις.

            Ισότιμα ασχολείται και με την διδασκαλία μουσικής, με  κύριους τομείς το πιάνο, τα ανώτερα θεωρητικά και την Ιστορία της Δυτικής Μουσικής.

            Κατά την ασχολία του με την σύνθεση μουσικής για εικόνα έχει συμμετάσχει στο 3ο ΑNIMFEST, στο 3ο και 4ο Φεστιβάλ Βωβού Κιν/φου του Ιδρύματος Κακογιάννη. Έχει συνθέσει επίσης πρωτότυπη μουσική για τις μικρού μήκους ταινίες Marketplace(s): One place Five stories/Part5 (Μ. Βελέτζας), Easter in Agios Nikolaos (Ζ. Σγουρού), Yenaris (Ζ. Σγουρού). Στον τομέα της διαφήμισης έχει συνθέσει μουσική για τo Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, για την Watt+Volt κ.ά. Το 2018 συνέθεσε κι επιμελήθηκε μουσική για την θεατρική παράσταση "Τσάρλι Τσάπλιν", σε συνεργασία με τον Π. Αυγερινό, με τους Θ. Τσαλταμπάσης, Γ. Κωσταντίνου, σκηνοθεσία Π. Ζούλια, θέατρο Ακροπόλ.

            Από μικρή ηλικία ασχολείται με την τραγουδοποιία. Το 2006 έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης φτάνοντας στην τελική δεκάδα. Το 2010, μαζί με την ομάδα M.S.E., έλαβε μέρος στο διαγωνισμό 48ΗoursProject με το τραγούδι «Ξανά στο Φως», αποσπώντας το ειδικό βραβείο 48 SONY Music Award. Το Β' Πρόγραμμα της ΕΡΤ έχει κάνει δύο αφιερώματα στην τραγουδοποιΐα του, στα πλαίσια κύκλου παρουσιάσεων νέων Ελλήνων δημιουργών. Το 2013 προκρίθηκε στην 4η Ακρόαση νέων καλλιτεχνών της Μικρής Άρκτου. Από το 2018 σχημάτισε το δικό του trio παρουσιάζοντας ζωντανά την τραγουδοποιητική του εργασία και προετοιμάζει παράλληλα την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Social Links:

Instagram: https://bit.ly/35cGcSn

Facebook: https://bit.ly/2Ln8ouY

Twitter: https://twitter.com/loukos_spiros

ΤΑΣΟΣ ΛΟΥΚΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι.

Σπούδασε ντραμς, σύγχρονη κιθάρα, κλασικό πιάνο, θεωρία μουσικής, φωνητική και είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Έχει υπάρξει μέλος σε φιλαρμονικές ορχήστρες και χορωδίες, ενώ έχει εμφανιστεί ως ντράμερ, κρουστός, κιθαρίστας, τραγουδιστής και ενορχηστρωτής σε πολυάριθμες σκηνές και θέατρα με διάφορα μουσικά σχήματα. Με τις ίδιες ιδιότητες συμμετέχει και σε στούντιο ηχογραφήσεις.

Διδάσκει σύγχρονη κιθάρα και ντραμς.

Το 2010 μαζί με την ομάδα "Minor Side Effects" και το τραγούδι «Ξανά στο Φως» αποσπούν το Ειδικό βραβείο 48 SONY Music Award, στο διαγωνισμό 48HOURS Μusic Project.

Το 2013 με το μουσικό γκρουπ «Άπολις» προκρίνεται στην 4η ακρόαση Νέων Δημιουργών της Μικρής Άρκτου, ενώ το 2017 οι «Άπολις» εκδίδουν την πρώτη τους δισκογραφική εργασία με τίτλο «The Sun Has Fallen».

Από το 2020 μέχρι και σήμερα δημοσιεύει πρωτότυπα τραγούδια δικών του στίχων και μουσικής (Γιατί δεν μιλάς μωρό μου, Μ' ένα Ρεμπέτικο Ροκάκι, Το Χιτάκι του Δίσκου, κ.α.).

Social links:

YouTube: https://bit.ly/3aYwIel

Facebook: https://bit.ly/2VkWR0m

Instagram: https://bit.ly/34Ce6Pf

Twitter: https://bit.ly/3rmSXn2

 

 

 

Read 560 times

Latest from apostaktirio team