O Αδάμ Τσαρούχης κάνει ντουέτο με τον διεθνή Γερμανό jazz crooner Tom Gaebel στο τραγούδι "In Υour Εyes"

Tom Gaebel & Adam Tsarouchis ''In Υour Εyes''
O Αδάμ Τσαρούχης κάνει ντουέτο με τον διεθνή Γερμανό jazz crooner Tom Gaebel. Μια υπέροχη συνάντηση από δύο βελούδινες φωνές σε μια ρομαντική Bossa Nova με τίτλο ''Ιn Υour Εyes''. Μουσική & Στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος και κυκλοφορεί από τη Minos EMI/Universal.
Ο Tom Gaebel κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 2005 με τον τίτλο ''Introducing Myself'' και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει 7 ολοκληρωμένα άλμπουμ, όλα βραβευμένα ως Best German Jazz Album. O Gaebel είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη, αφού περιοδεύει συχνά ως επικεφαλής μιας υπέροχης big band με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Frank Sinatra.
O Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με την διασκευή «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία». Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τόσο Πολύ», που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς», καθώς και τη διασκευή ”Just walk away” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση των charts σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.
https://adamtsarouchis.lnk.to/InYourEyesPR
Latest from Super User
- Στράτος Κύπρος "Δυο αγκαλιές" : Νέο τραγούδι και video
- Ελληνική υπογραφή στο Hollywood από τις Duo Z (Zoe Tiganouria & Zizi Bologna) είναι γεγονός! Στις 3 Μαΐου κυκλοφορεί το soundtrack της πολυβραβευμένης ταινίας "Forbidden Tango"
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 14ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025, Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (έως 18/7)
- Απολαύστε το νέο Video Clip της κωμικής παράστασης «Νύχτα Φόνου» σε ερμηνεία Φάνη Μπουχλαριώτη!
- «Ο Αιώνας του Μίμη Πλέσσα»: Ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα για το MDA Ελλάς, 18 Ιουνίου 2025
- Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής: Αποτελέσματα 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Διηγήματος
- Πνευματικοί Ορίζοντες Λεμεσού: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ H' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟTΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2024-2025
- Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Chania International Photo Festival (CIP Festival) ανοίγει τις πύλες του από τις 20 έως τις 24 Ιουλίου 2025
- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2025 - ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΜΙΧΑΗΛΑΣ ΑΒΕΡΩΦ - ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ - ΔΙΗΓΗΜΑ KAI ΠΟΙΗΣΗ
- Νίκος Καββαδίας - Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων 14ου Διαγωνισμού Ποίησης ΣΠΕΚ “των Θαλασσών τα Λόγια”
- 3ος Δρόμος Θυσίας «Κακολύρι 1944» . Όταν η Μνήμη μετουσιώνεται σε Δύναμη
- Βραβεία 3ου Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού Σεναρίου εκ Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ρήγας ο Βελεστινλής» της Αγγελικής Θάνου από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο (6/5, Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης)
- 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στο λογοτεχνικό είδος του πεζοτράγουδου, από το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο ΑΘΛ.Ε.ΠΟΛΙ.Σ.
- Κυριακή 25 Μαΐου 2025 οι απονομές του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού για την Κύπρο, των Εκδόσεων Αποστακτήριο και του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης
- Αποτελέσματα 3ου Διεθνούς Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Εκδόσεων Αποστακτήριο & Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, «1974-2024: 50 χρόνια από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή εδαφών της Κύπρου»
- Έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά / 2 – 8 Σεπτεμβρίου 2024
- ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ” ΜΕΧΡΙ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024.
- ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ & ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΑΜΑΡΓΙΟΣ "ΤΟ ΣΟΥΞΕ"
- Καλοκαίρι Στο Νότο | Το νέο Viral βίντεο από την Κρήτη έφτασε! (ΔΤ)