Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 15:05

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

Written by
1323
2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ

από το Σύλλογο Πολιτισμού ενCANTO 

Η δεύτερη συνάντηση παιδικών χορωδιών στη Νάουσα είναι γεγονός.

Στις 29 & 30 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η 2η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών. Δεκατρείς χορωδίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Νάουσα, Βέροια, Κατερίνη, Κοζάνη, Γιαννιτσά, Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, Ν. Μάδυτος Δ. Βόλβης, Νίκαια Λάρισας,) και περισσότερα από 550 παιδιά-χορωδοί θα πλημμυρίσουν την πόλη μας με μουσικές και τραγούδια. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Σύλλογο Πολιτισμού ενCANTO και γίνεται σε συνέχεια της περσινής πρώτης διοργάνωσης που στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η προσπάθεια πραγματοποιείται με την αρωγή του Δήμου Νάουσας- Αντιδ. Πολιτισμού και στηρίζεται στην αμέριστη συμπαράσταση εθελοντών πολιτών και των χορηγών-υποστηρικτών.

Εκτός από τις δυο συναυλίες που θα λάβουν χώρα Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο, η διοργάνωση περιλαμβάνει και παράλληλες δράσεις, όπως «πάρτι» χορωδών το βράδυ του Σαββάτου, περιπατητική διαδρομή πολιτιστικού ενδιαφέροντος και παρέλαση τραγουδιού στο κέντρο της πόλης. Στη διοργάνωση συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Νάουσας που θα κηρύξει την έναρξη των συναυλιών.

Η διοργάνωση ευελπιστεί να δημιουργήσει ένα νέο θεσμό στην πόλη, όπου η μουσική και οι παιδικές φωνές θα έχουν τον πρώτο λόγο. Έτσι θα συμβάλλει με το δικό της τρόπο στην εξωστρέφεια της πόλης, στην τόνωση της πολιτιστικής δραστηριότητας -και όχι μόνο-, καθώς και στην πολύπλευρη επικοινωνία των πόλεων μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ανοιχτές στο κοινό με προκράτηση θέσεων, η οποία θα ξεκινήσει 24 Απριλίου 2017 στο τηλ 6984870878 μεταξύ 17.00-21.00.

Εν αναμονή λοιπόν…

 

 

Read 1323 times

Latest from apostaktirio team