Σάββατο, 16 Μαϊος 2020 14:14

Νέα online Σεμινάρια στην ARTENS

Written by
713
Νέα online Σεμινάρια στην ARTENS

Νέα online Σεμινάρια στην ARTENS! 

Η ARTENS ανταποκρίνεται άμεσα στη νέα πραγματικότητα και ξεκινάει τα online Διαδικτυακά Σεμινάρια μέσω τηλεδιασκέψεων! 

Τα online σεμινάρια της ARTENS, που είχε προγραμματίσει για τον προσεχή Σεπτέμβριο, ξεκινάνε άμεσα και απευθύνονται σε όλους, παλιούς και νέους μαθητές, ενώ θα συνεχιστούν και αφού περάσει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λειτουργώντας ταυτόχρονα με τα σεμινάρια που θα γίνονται στο χώρο μας. Έτσι θα έχουν όλοι ευελιξία  για την παρακολούθηση των σεμιναρίων και θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτά μαθητές από όλη την Ελλάδα ακόμα και από το εξωτερικό! 

Η γραμματεία της ARTENS λειτουργεί για εγγραφές και πληροφορίες όλες τις μέρες της εβδομάδας από τις 12:00 -22:00 στο τηλέφωνο 210 33 17 312  και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει http://artens.gr/eggrafi/ 

Μένουμε σπίτι με τους αγαπημένους μας και περνάμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας. Κάνουμε τον αυτοπεριορισμό ευκαιρία και κάνουμε πράγματα για εμάς που πάντοτε θέλαμε αλλά δεν μας επέτρεπαν οι καθημερινές μας υποχρεώσεις. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας αλλά όχι τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις μας. Γιατί η κρίση και οι περιορισμοί σύντομα θα περάσουν και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ας φροντίσουμε λοιπόν από τώρα να έχουμε κάνει κάτι που θα κάνει την καθημερινότητα μας πιο όμορφη και δημιουργική.

Read 713 times

Latest from apostaktirio team