Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 13:54

Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο «σχεδία home»

Written by
644
Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο «σχεδία home»

Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο «σχεδία home»
 
  Το πρώτο καλοκαιρινό fest του περιοδικού δρόμου «σχεδία» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home» είναι προ των πυλών. Από αυτό το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι, η «σχεδία» και το «σχεδία home» μας προσκαλούν, όλους εμάς που για όλους τους λόγους μένουμε στην πρωτεύουσα να βλέπουμε τη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού (φέτος η αυγουστιάτικη πανσέληνος πέφτει στις 3 του μηνός), να συνεορτάζουμε, να συναντιόμαστε τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, να απολαμβάνουμε νύχτες και μέρες πολιτισμού και διασκέδασης, συντροφικότητας και χαράς.

Το 1ο fest θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. 

Σε αυτές τις 9,5 αισθησιακές εβδομάδες θα στηθούν μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το σχεδία home, εκεί, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πρωτεύουσας (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, γωνία), που θα περιλαμβάνουν πάρτι (πολλά πάρτι), pop-up εκθέσεις φωτογραφίας και γελοιογραφίας, μουσικές βραδιές με live gigs και guest djs, γευσιγνωσίες, μπάρμπεκιου, guest σεφ, δροσερά κοκτέιλ, happy hours ακόμη και happy days, guest mixologists, απογεύματα λογοτεχνίας & ποίησης. Ακόμη, θα απλώσουμε τα στρωματάκια μας για να πάρουμε ενέργεια από τη γιόγκα και άλλες πηγές, θα διαβάζουμε τα άστρα μα και παραμύθια, θα στήσουμε δράσεις για παιδιά και για μεγάλα παιδιά, προβολές και παιχνίδια, θα κάνουμε εργαστήρια και περιπάτους με τα πόδια ακόμη και με ηλεκτρικά ποδήλατα στην ολόζεστη καρδιά της πόλης, θα απολαύσουμε special brunches, ακόμη και ειδικά γεύματα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου που είναι και δικός μας φίλος (σε μια μοναδική για την πόλη και πιθανότατα για τη χώρα δράση-έκπληξη), θα αυτοσχεδιάζουμε, θα χορεύουμε, θα μιλήσουμε για τον έρωτα (γιατί όχι ακόμη και να τον συναντήσουμε;) θα τραγουδάμε ψιθυριστά στο αυτί του διπλανού μας, θα συμμετέχουμε. 
 
Καταβάλλονται προσπάθειες στο πρώτο «9 ½ εβδομάδες στο σχεδία home» fest να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν η Κιμ Μπάσιντζερ και τον Μίκι Ρουρκ. Εμφανίζονται λίγο διστακτικοί λόγω της πανδημίας, αλλά όλοι ελπίζουμε ότι, τελικά, θα ξεπεράσουν τις αναστολές τους και θα είναι κοντά μας.

Το πλήρες, χορταστικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδας θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ, ακριβώς επειδή κρατάμε τις αποστάσεις (λόγω κορωνοϊού), σε κάποια events θα είναι απαραίτητη η κράτηση.

«Σχεδία home». Η διασκέδαση όπως πρέπει να είναι.

Για το πλήρες πρόγραμμα, περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.shediahome.gr. 

 

Read 644 times

Latest from apostaktirio team