Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 08:33

Το Φεστιβάλ Βωβούσας στο «σχεδία home» / Διάρκεια έκθεσης: 16 – 22 Ιουλίου

Written by
521
Το Φεστιβάλ Βωβούσας στο «σχεδία home» / Διάρκεια έκθεσης: 16 – 22 Ιουλίου

Το Φεστιβάλ Βωβούσας στο «σχεδία home»

Το Φεστιβάλ Βωβούσας φιλοξενείται στο «σπίτι της σχεδίας» στο πλαίσιο του 1ου καλοκαιρινού Φεστιβάλ «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο σχεδία home».

Το Φεστιβάλ Βωβούσας, το μοναδικό ορεινό φεστιβάλ για τις τέχνες, εφορμά στο κλεινόν άστυ και σε συνδιοργάνωση με το ελληνικό περιοδικό δρόμου «σχεδία» παρουσιάζουν μια αξέχαστη βραδιά.

Η Ήπειρος κατεβαίνει στην Αθήνα και η μαγειρική μπλέκεται με την χαρακτική τέχνη και την παραδοσιακή μουσική σε μια μοναδική συνάντηση στο κέντρο της πόλης.

Η δημιουργική ομάδα των ΗΗ – (Ήρα Σπαγαδώρου / Ηλιάνα Αλεξάνδρου) εκθέτουν τη σειρά χαρακτικών «Με το μάτι», αντλώντας την έμπνευση τους από τη βωβουσιώτικη μαγειρική. Η χαράκτρια/ ζωγράφος Ήρα Σπαγαδώρου και η creative/ illustrator Ηλιάνα Αλεξάνδρου απεικονίζουν συνταγές-μαρτυρίες μιας άλλης εποχής, όπου οι δυσκολίες του ορεινού περιβάλλοντος και η έλλειψη υλικών ξεπερνιόνταν με απλότητα, αλλά και πληρότητα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 20:00 και την ιδιαίτερη αυτή ηπειρωτική βραδιά θα «ντύσει» με τη φωνή του ο μεγάλος παραδοσιακός ερμηνευτής Χρήστος Τζιτζιμίκας παρέα με τους μουσικούς του.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 20:00

Διάρκεια έκθεσης: 16 – 22 Ιουλίου

* Για την ασφάλεια όλων, θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Σχεδία home

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Τηλ.: 213 0231220, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 521 times

Latest from Super User