Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 11:09

Η εβδομάδα ψυχολογίας επιστρέφει OnLine & Live για να μας αλλάξει τη ζωή εν μέσω καραντίνας | 23-27.11.2020

Written by
608
Η εβδομάδα ψυχολογίας επιστρέφει OnLine & Live για να μας αλλάξει τη ζωή εν μέσω καραντίνας | 23-27.11.2020

Η εβδομάδα ψυχολογίας επιστρέφει OnLine & Live για να μας αλλάξει τη ζωή εν μέσω καραντίνας!

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 23.11.2020 στις 20:15 το βράδυ με εισηγητή τον κ. Κωνσταντίνο Δημάτη και θεματική Όσα Φέρνει  η Στιγμή: Στιγμές  καθημερινής τρέλας με τα παιδιά μας εν μέσω καραντίνας!

Λίγα λόγια για τη θεματική

"Δεν είναι τα μεγάλα πράγματα που σε οδηγούν στην τρέλα. Είναι μικρές καθημερινές στιγμές, όπως τη στιγμή που σπάει το κορδόνι του παπουτσιού σου όταν έχεις ήδη αργήσει  στη δουλειά σου", είπε ένας σοφός κάποτε. Σαν να μαζεύτηκαν πολλές τέτοιες στιγμές το τελευταίο διάστημα. Οι απαιτήσεις στη δουλειά, τα οικονομικά προβλήματα, η αρνητική ψυχολογία και οι τραγικές ειδήσεις που μας περιβάλλουν, η πίεση και ο φόβος που ασκεί η καραντίνα και ο αντίκτυπος στις διαπροσωπικές σχέσεις, στα διαθέσιμα δίκτυα υποστήριξης κάθε οικογένειας. Όλα αυτά φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Μέσα στην ημέρα μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές ένα μοτίβο κορύφωσης της έντασης ανάμεσα στο γονέα και στο παιδί. Είναι η στιγμή που ο γονιός θα διατηρήσει την ψυχραιμία του και θα διαχειριστεί την κατάσταση· ή, θα ενδώσει στον εκνευρισμό που του προκαλεί το παιδί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε ένα φαύλο κύκλο θυμού, απογοήτευσης και ενοχών.

Αυτές τις στιγμές θα διερευνήσουμε και θα συζητήσουμε μαζί online & σε live streaming τη Δευτέρα 23.11.2020 στις 20:15 το βράδυ. Και φυσικά τρόπους να τις διαχειριστούμε πιο αποτελεσματικά. Γιατί το μεγάλωμα των παιδιών αποτελεί την πιο μεγάλη πρόκληση, μα και συνάμα τη μεγαλύτερη πηγή επιβράβευσης!

Κωνσταντίνος Δημάτης
Παιδοψυχολόγος, MSc Κλινική Ψυχολογία
MSc Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων, King's College London
Πιστοποιημένος Ερευνητής του Δεσμού Γονέα-Παιδιού, University of Manchester 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ONLINE – LIVE WORKSHOPS

Για τη συμμετοχή σας στα biscotto workshops της Εβδομάδας Ψυχολογίας είναι απαραίτητη είτε η επικοινωνία σας τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην φόρμα που ακολουθεί, τσεκάροντας αντίστοιχα το workshop ή τα workshops που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Η συμμετοχή σας επιβεβαιώνεται οριστικά όταν κατόπιν σχετικής συνεννοήσεώς σας με μέλος της #biscottoteam προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού για την οριστική διασφάλιση της θέσης σας.

Το κόστος συμμετοχής / biscotto workshop διαμορφώνεται στα 10 ευρώ

Σε περίπτωση προαγοράς εισιτηρίων και συμμετοχή σας στα Workshop όλης της εβδομάδας το συνολικό κόστος διαμορφώνεται στα 40 ευρώ. Δείτε εδώ το σύνολο των θεματικών τηςOnLineΕβδομάδας Ψυχολογίας.

Τηρείται αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων

Η παρακολούθηση των biscotto workshops θα πραγματοποιηθούν live μέσω της ειδικής πλατφόρμας zoom

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας θα σας αποσταλεί email με το link του meeting και έναν μοναδικό κωδικό 

Online Εβδομάδα Ψυχολογίας: Κωνσταντίνος Δημάτης - Φόρμα Εγγραφής

 

 

 

 

 

Read 608 times

Latest from Super User