Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 16:16

"Το μαγικό τετράδιο: Ν. Αφρική" - Online αφήγηση παραμυθιού για παιδιά

Written by
590
"Το μαγικό τετράδιο: Ν. Αφρική" - Online αφήγηση παραμυθιού για παιδιά

Το μαγικό τετράδιο: Νότιος Αφρική
Online αφήγηση παραμυθιού
για παιδιά

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει «Το Μαγικό Τετράδιο», σειρά αφηγήσεων με παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο και δραστηριότητες για παιδιά. Την σειρά επιμελείται και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή. Δεύτερος προορισμός: η Νότια Αφρική.

Το μαγικό τετράδιο της Ελένης μας ταξιδεύει κάθε μήνα σε μια χώρα κοντινή ή μακρινή. Το δεύτερο παραμυθένιο ταξίδι πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στις 12:00.

Προορισμός αυτή τη φορά είναι η Νότιος Αφρική και η ιστορία ενός πονηρού λαγού που εισβάλει λαίμαργα στο χωράφι του γεωργού και φέρνει τα πάνω κάτω.

Μια αστεία ιστορία γεμάτη περιπέτεια! Τα απαραίτητα για αυτό σας το ταξίδι: Καλή διάθεση και λίγα φιστίκια ..έτσι για την λιγούρα!

Η σειρά εκδηλώσεων «Το Μαγικό Τετράδιο» απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού. Πραγματοποιείται κάθε μήνα, online μέσω Zoom. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για όλα τα παιδιά.

Η Ελένη Δαφνή γεννήθηκε στον Πειραιά το 1988. Είναι τελειόφοιτος της δραματικής σχολής Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους Ανδρέα Μανωλικάκη (π. Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MFA του Actors Studio της Νέας Υόρκης) πάνω στην Μέθοδο του Actors Studio, Λυδία Κονιόρδου, Θωμά Μοσχόπουλο, Ακύλλα Καραζήση και  Δημήτρη Ήμελλο. Ασχολείται με τη σύγχρονη και παραδοσιακή μουσική με coach την Αρετή Τοπουζίδη. Έχει παίξει σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου στο  Κ.Θ.Β.Ε., Θέατρο Τζένη Καρέζη, Αγγέλων Βήμα, Θέατρο Γκλόρια, θέατρο Μπάγκειον κ.λπ. Είναι ιδρυτικό μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Γέφυρα» και  της  Ομάδας  Φλου (παιδικό θέατρο στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και παιδική παράσταση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών).  Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές «Έρωτας μετά» (ALPHA) και «Επιστροφή» (ANT1).

Παρακολούθηση

Eλεύθερη με προεγγραφές εδώ: https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

Πληροφορίες

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.hau.gr/culture

 

 

Read 590 times

Latest from apostaktirio team