Πέμπτη, 13 Μαϊος 2021 07:43

Εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την Annick Brofman

Written by
587
Εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την Annick Brofman

Εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την Annick Brofman

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Annick Brofman θα είναι η εισηγήτρια του εντατικού πενθήμερου σεμιναρίου «Ο Καθρέφτης του Σώματος». Η σύζυγος του εμπνευστή της μεθόδου Martin Brofman και συνοδοιπόρος στο έργο του, όπως επίσης και Πρόεδρος του Ιδρύματος Brofman έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή.

Τώρα που η ανάγκη να ισορροπήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τα πιο σημαντικά, έπειτα από την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώσαμε, είναι τεράστια. Τώρα που χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ να πατήσουμε και πάλι γερά στα πόδια μας και να ανακαλύψουμε την εσωτερική μας δύναμη, μακριά από τον φόβο και την ανασφάλεια που έσπειρε ο κορονοϊός.

Αν, λοιπόν, θέλετε να θωρακίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία, να ελέγξετε την ένταση και το στρες, να ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας, τότε το εντατικό σεμινάριο «Ο Καθρέφτης του Σώματος» μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Και η φετινή μας εισηγήτρια, η συνεχιστής του έργου του Brofman, θα είναι εδώ για να σας δώσει όλα τα πολύτιμα εργαλεία που εφαρμόζει η ίδια με μεγάλη επιτυχία δεκαετίες τώρα.

SAVE THE DATE

16 έως και 20 Ιουνίου 2021 στο Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας.

Το ξενοδοχείο, μια μόλις ώρα από την Αθήνα, έχει λάβει όλα τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Εισηγήτρια: Annick Brofman, Πρόεδρος του Ιδρύματος Brofman

www.brofman-foundation.org

Πληροφορίες-εγγραφές: Βάσω Σωτηρίου, τηλ.: 211 400 5461, κιν.: 6936 159835, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Early booking: Έκπτωση 100 € ένα μήνα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, δηλαδή έως τις 16 Μαΐου.

Τα δωμάτια που μας διαθέτει το ξενοδοχείο είναι 20. Σας παρακαλώ, κλείστε τη συμμετοχή σας έγκαιρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να διασφαλίσετε τη θέση σας.

Τι είναι η μέθοδος του Martin Brofman «Καθρέφτης του Σώματος»

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται πλέον των τριάντα ετών σε ολόκληρο τον κόσμο, βασίζεται στη μέθοδο του Martin Brofman, η οποία συνδυάζει την δυτική ψυχολογία με την ανατολική φιλοσοφία και τον διαλογισμό. Στηρίζεται στην αρχή πως οι σκέψεις-συνειδητές και υποσυνείδητες επηρεάζουν το σώμα και την ψυχική μας διάθεση. Αν οι εντάσεις που μας προκαλεί η καθημερινότητα, τ' απωθημένα και τα άλυτα ζητήματα δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως, τότε εμφανίζονται συμπτώματα, με τη μορφή ασθενειών σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο.

Η συνείδησή μας- ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις είναι ο «καθρέφτης του σώματος» και αντίστοιχα, το σώμα μας είναι ένας «καθρέφτης της συνείδησης». Αποκτώντας συνειδητότητα, μαθαίνοντας να διαβάζουμε τα σημάδια, μπορούμε ν' αντιστρέψουμε τα πάντα και να αποκτήσουμε ισορροπία. Ακόμη και ο εγκέφαλός μας γίνεται αρωγός προς αυτή την κατεύθυνση.

Το συγκεκριμένο, όπως και κάθε σεμινάριο δεν είναι το μαγικό ραβδάκι, όμως παρέχει ένα κιτ εργαλείων και μιας τεχνικής που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει για να γίνει θεραπευτής του εαυτού του αλλά και των γύρω του. Μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά αλλά και να αντιστρέψει συμπτώματα σωματικά και ψυχικά, αλλάζοντας παράλληλα τον τρόπο που βλέπουμε και βιώνουμε τη ζωή.

Λίγα λόγια για τον Martin Brofman

Υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους θεραπευτές στον κόσμο. Όταν οι γιατροί διάγνωσαν πως έπασχε από καρκίνο, λέγοντάς του ότι του απομένουν μόλις λίγοι μήνες, εκείνος εφαρμόζοντας τη μέθοδό του, τους διέψευσε ζώντας 39 χρόνια. Ο ίδιος πίστευε ότι η ανθρώπινη δύναμη μπορεί να πετύχει τα πάντα. Γι' αυτό έπειτα από τη δική του περιπέτεια, αποφάσισε να μεταλαμπαδεύσει όλη την εμπειρία, τη γνώση και την αγάπη του για τη ζωή σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε. Μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάριά του, ο Martin Brofman υποστήριξε σθεναρά πως αν το θελήσεις, με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείς ν' αλλάξεις ζωή και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου.

Η εισηγήτρια Annick Brofman

Η Annick ανακάλυψε τα σεμινάρια του Martin Brofman το 1989. Με τη βοήθειά τους, θεράπευσε τον χρόνιο πόνο στον αυχένα της, καθώς και τις αλλεργίες της. Άφησε τη δουλειά της ως κοινωνική λειτουργός για να αφιερωθεί στη θεραπεία και τη διδασκαλία των μεθόδων του «Σύστημα: Ο Καθρέφτης του Σώματος» και του Σεμιναρίου Όρασης. Μοιράστηκε τη ζωή της με τον Martin Brofman μέχρι εκείνος να «φύγει». Πλέον, είναι η συνεχιστής του έργου του και Πρόεδρος του Ιδρύματος Brofman. Από το 1991 έως και σήμερα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μοιράζοντας τις γνώσεις της και έχοντας βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να θεραπευτούν, αλλά και να γίνουν οι καλύτερη και πιο δυνατή εκδοχή του εαυτού τους.

Χρήσιμες διευκρινίσεις

Οι συμμετέχοντες διαμένουν στο ξενοδοχείο καθ' όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου, καθώς είναι απαραίτητο να μην υπάρχουν οι περισπασμοί και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας ώστε να κερδίσουν τα μέγιστα οφέλη που μπορεί να τους προσφέρει «Ο Καθρέφτης του Σώματος».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στα αγγλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Το σεμινάριο δεν υποκαθιστά την εκάστοτε ιατρική αντιμετώπιση, αλλά συνδυαστικά μπορεί να αποδειχτεί ένα πολύ δυνατό εργαλείο που οδηγεί στην ίαση. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου δεν παρέχεται καμία ιατρική πράξη, διάγνωση ή συμβουλή

Το σεμινάριο και μια πραγματική ιστορία ίασης

Όλα όσα γίνονται στο σεμινάριο «Ο καθρέφτης του σώματος» του Μάρτιν Μπρόφμαν συμπυκνώνονται στο γράμμα μιας νέας γυναίκας, η οποία συμμετείχε στο παραπάνω σεμινάριο. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο 4ου σταδίου στο παχύ έντερο και μετάσταση στο ήπαρ. Ο επίλογος της επιστολής της είναι αυτός εδώ: «Τελειώνοντας την ιστορία μου, θα ήθελα να μοιραστώ τα λόγια του γιατρού μου όταν μου είπε αντίο. Μου είπε ότι είμαι μια εξαίρεση και ότι είχα καταρρίψει όλες τις προβλέψεις τους. Του απάντησα ότι τώρα μπορεί να δει ότι οτιδήποτε μπορεί να θεραπευτεί!» Εάν θέλετε να διαβάσετε όλη την επιστολή, μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://www.vassosotiriou.gr/mia-istoria-poy-axizei-na-diavasete/

 

Read 587 times

Latest from apostaktirio team