Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 07:33

Πρόσκληση συμμετοχής μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου "ΓΕΦΥΡΕΣ"

Written by
696
Πρόσκληση συμμετοχής μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου "ΓΕΦΥΡΕΣ"

Πρόσκληση συμμετοχής μικρού και μεγάλου μήκους ταινιών στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου "ΓΕΦΥΡΕΣ"

Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα για κοινωνική αποστασιοποίηση, προγραμματίζουμε τη διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου "ΓΕΦΥΡΕΣ" με προβολές ταινιών, τη διεξαγωγή των βραβείων Χρυσός Πήγασος, εκπαιδευτικές και παράλληλες εκδηλώσεις στον ανοιχτό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου "Αναστασία Κεφάλα" στην πανέμορφη Αρχαία Κόρινθο την περίοδο από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ προσκαλεί τους κινηματογραφιστές και τις κινηματογραφίστριες  για την υποβολή  μικρού μήκους ή  μεγάλου μήκους ταινιών, παραγωγής εντός των τελευταίων 36 μηνών, σε διάφορα είδη μέσω Filmfreeway https://filmfreeway.com/BRIDGESINTERNATIONALFILMFESTIVAL και  χρήση του εκπτωτικού κωδικού: INVITEBRIDGES2021

Το Φεστιβάλ έχει διακριθεί με την ευρωπαϊκή αναγνώριση EFFE Label, με το σήμα αυτό να αποτελεί την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας αξιοσημείωτων φεστιβάλ τέχνης, τα οποία χαρακτηρίζονται από τη προσφορά στο πεδίο των τεχνών, τη συμβολή στην τοπική κοινότητα και το ανοιχτό διεθνές προφίλ τους. Το πρόγραμμα αποτελείται κατά το ήμισυ  από ταινίες γυναικών σκηνοθετριών ή και παραγωγών.

Το Κινηματογραφικό Εργαστήρι Πήγασος – με εισηγήσεις διακεκριμένων κινηματογραφιστών για την δημιουργία μιας ταινίας μικρού μήκους που θα γυρισθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ και θα προβληθεί στη τελετή απονομής βραβείων Χρυσός Πήγασος και λήξης του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί 27-31 Αυγούστου. Συμμετοχές και πληροφορίες : +30-6972080441 , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.bridgesfest.eu  

Bridges International Film Festival

HQ & Programming Office

CINEART Cultural Company

P.O.Box 70, Agii Theodori

Corinthia 20003

Greece

US GSM: +1 7187956601

CY GSM: +357 99798112

GR GSM: +30 6972080441

Fax: +30 27410 60122

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Bridges Call of entries: https://youtu.be/_jmV4S0O1lc

Bridges Peloponessian International Film Festival  bridgesfest.eu

Highlights Video :https://www.youtube.com/watch?v=xYLfPp0qorI

1st Corinthian Peloponnesian Film Festival 2008: https://youtu.be/cXRExqqsBDI

Join us on Bridges International Film Festival Social Media

Twitter: https://twitter.com/BridgesFilmFest

Instagram: https://www.instagram.com/cineart_gr/

Facebook: https://www.facebook.com/bridgesfilmfest/

Youtube: https://www.youtube.com/user/CINEARTPRESS

Read 696 times

Latest from apostaktirio team